Şeyma Subaşı'nın adı geçen yeni kripto para duyuruldu - Haberler - indir.com

Şeyma Subaşı'nın adı geçen yeni kripto para duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-08 14:45:05
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Kripto Para

Meme coin kategorisinde bulunan paralara ülkemizde bir yenisi daha eklendi. Şeyma Subaşı adıyla çıkarılan bir kripto para, küçük bir kripto para borsasında yerini aldı. Parayı kimin ve neden çıkardığı hakkında kesin bir bilgi bulunmuyor. 

Meme coin'lere Türkiye'de bir yenisi daha eklendi. Kişisel hayatıyla dillerden düşmeyen ve sosyal medyada sık sık gündemde yerini alan Şeyma Subaşı'non adına yeni bir kripto para çıkarıldı. 'PooCoin' adlı sitede kendini gösteren bu coin, şimdiden yükselmeye başladı. Şeyma Subaşı adına çıkarılan bu kripto paranın kim tarafından çıkarıldığı ise bilinmiyor. Meme coin kavramının Türkiye'de en ünlü örnekleri olan, Sedat Peker'n adıyla ortaya çıkan bir coin ve bir token'dan snra bir ünlü ismin daha adıyla kripto para çıkarıldı. SYMS kısıtlaması ile listelenen para ile ilgili olarak Twitter'da ortaya çıkan iddialara göre ‘Seyma Subasi’, öğrencilere yardım toplama amacıyla çıkarıldı. 

Kripto para tekrar yükselişe geçtiKripto para tekrar yükselişe geçti

‘Seyma Subasi’nin örnek teşkil ettiği ‘meme coin’ 

İnternet ortamında adeta mizah konusu haline gelen içeriklere verilen bir isim olarak verilen 'meme', kripto para yatırımcılarının sık sık karşılaşmış olduğu bir terimdir. Meme coin'lerin de meme mantığından çok daha farklı olduğunu söylemek mümkündür. Bu paralar şaka amacıyla piyasada yerini alır ve şakanın esas kaynağının ünüyle adından söz ettirir.

Örnek vermek gerekirse yatırımcılarına yüklü miktarlarda kazanç sağlayan Dogecoin, 2010'LARIN 9GAG geyiği olan doge fotoğrafına bağlı olarak çıkarılmıştır. Elbetteki bu, her meme coin'in patlama yapacağı ve yatırımcılara büyük kazançlar sağlayacağı anlamına gelmez. 

Şeyma Subaşı kripto parası 

Kısa adıyla SYMS olan ve Şeyma Subaşı'nın adıyla çıkarılan bu kripto para, bugün öğlen saatlerinde ise PooCoin adlı bir sitede yerini aldı. Ne amaçla çıkarıldığına değinmek gerekirse şu belirtilmelidir; meme coinler boş vakitlerini eğlenceli hale getirmek için bile çıkarılabilir. Ancak Twitter'daki bir gönderi, paranın amacının öğrencilere yardım toplamak olduğu belirtildi. Geçtiğimiz günler içerisinde benzer bir amaçla yayıncı Hazreti Yasuo da kendi tokenini çıkarmıştı. Şeyma Subaşı kripto parası bir de Telegram da yer alıyor. Grubun açıklamasında ise Şeyma Subaşı'ünlü sözü "Herkesi Mutlu Edemezsin, Çünkü Pizza Değilsin" yer alıyor. Anlık olarak ise 83 yatırımcısı olan bu paranın fiyatı şu an için 0,183344 dolar. Şeyma Subaşı kripto parasının yükselişi ise her geçen gün devam ediyor. Bir kripto paranın şaka amacıyla yükselişe geçmesi de kalıcı olmayabilir. Bu sebeple de buna benzer yatırımların zararlı ya da yararlı olabileceğinin analizinin size kaldığını da unutmamak gerekir. 

 


Norton, kripto para madenciliği için yeni hizmetlerini duyurduNorton, kripto para madenciliği için yeni hizmetlerini duyurdu
İngiltere kripto para borsaları kurallara uymuyorİngiltere kripto para borsaları kurallara uymuyor
Google'dan kripto para borsa reklamlarına izin geldiGoogle'dan kripto para borsa reklamlarına izin geldi

PAYLAŞ