Sevimli Zombilerle Dolu Aksiyon Oyunu: Minigore 2 Zombies (Video) - Haberler - indir.com

Sevimli Zombilerle Dolu Aksiyon Oyunu: Minigore 2 Zombies (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Lego tarzında tasarlanmış sevimli zombi karakterlerinin yer aldığı Minigore 2: Zombies, Cossack General adındaki kötü zombi komutanı ve ordularına karşı hayatta kalma mücadelesi vereceğiniz bir mobil aksiyon oyunudur.

Korku dolu zombi karakterlerinin yer aldığı oyunlara farklı bir bakış açısı getiren oyunda sevimli yüzlerce zombi karakteriyle eğlenceli bir aksiyon deneyimi yaşayacaksınız.

Minigore 2 Zombies

John Gore adlı bir kahramana gölleri, buzulları ve mezarlıkları aşması gereken bir yolculukta eşlik ederek yolculuk esnasında üzerine saldıran yüzlerce zombiyi yok etmesi için yardımcı olacaksınız. Temel amacın hayatta kalma mücadelesi olduğu oyunda samuray kılıçları, makineli tüfekler ve kitle imha silahları gibi birbirinden güçlü silahları kullanabilirsiniz.

Oyunda elde ettiğiniz başarılar sayesinde yeni bölümlerin kilitlerini açtırabilir ya da kazandığınız puanlarla hem karakterinizi hem de sahip olduğunuz silahları güçlendirebilirsiniz.

20 farklı kahramanı yönetebileceğiniz oyun sisteminin yanı sıra 60 farklı düşman türü ve 7 bölüm sonu canavarının sizleri beklediği Minigore 2: Zombies oyununu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla ücretsiz olarak Android ya da iOS cihazlarınıza indirebilir, yayınlanan Minigore 2: Zombies Tanıtım Videosunu izleyebilirsiniz.




Minigore 2: Zombies Tanıtım Videosu


PAYLAŞ