Sevimli Kurtçukların Macera Oyunu Worms 3 iOS'a Geldi - Haberler - indir.com

Sevimli Kurtçukların Macera Oyunu Worms 3 iOS'a Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Zamanında bilgisayar kullanıcılarının saatlerce bıkmadan oynadıkları klasik strateji oyunu Worms serisinin üçüncü oyunu Worms 3, iOS cihazlar için App Store'da indirmeye sunuldu.

Sıra tabanlı strateji oyunu olarak karşımıza çıkan Worms 3'te temel amacınız; sevimli solucanları çarpıştırarak hayatta kalan ve yenen taraf olmak olacak. Rakibinizi düşürmek için bir hayli ince ayarlar yapmanız gereken oyunda ayrıca zamana karşı yarışacak ve geriye doğru sayan sayaç sıfırlanmadan oyunda galip gelmeye çalışacaksınız.

Worms 3

Rakiplerinizi düşürebilmek için çılgın silahları kullanabileceğiniz oyunda silahlara ek olarak matkaplar, jetpackler ve daha pek çok aracı da kullanabileceğiniz gibi özel silahlarla araçları ilerlerken karşınıza çıkacak olan kutuları kırarak elde edebilirsiniz.

Tekli oyun modunun yanı sıra çoklu oyuncu moduna da sahip olan Worms3, oldukça renkli 2 boyutlu grafikleriyle eğlenceli bir oyun deneyimi yaşatıyor.

Worms3 oyununu aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iPhone, iPad ve iPod Touch cihazınıza indirebileceğiniz gibi oyun için yayınlanan tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz.




Worms3 Tanıtım Videosu


PAYLAŞ