Sevilen Disney karakterleri Samsung Galaxy S9 ve S9+'larda hayat buluyor - Haberler - indir.com

Sevilen Disney karakterleri Samsung Galaxy S9 ve S9+'larda hayat buluyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-20 16:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung MWC 2018 kapsamında tanıtmış olduğu Galaxy S9 ve Galaxy S9+ cihazları ile beraber yeni eğlenceli teknolojisi olan AR Emoji'nin de duyurusunu gerçekleştirmişti. Apple'ın Animojisine rakip olan bu yeni AR teknolojisi için Disney'le bir anlaşma sağlandığı duyuruldu. Disney emojileri cihazlara getirildi ve kullanıcılar kişisel mesajlarında artık Mickey Mouse ve Minnie Mouse gibi klasik Disney karakterlerini kullanabilecekler. Disney'in bu karakterleri ilk defa bir arttırılmış gerçeklik teknolojisinde kendilerine yer bulacaklar. Yıl boyunca ise Frozen ve Zootopia gibi başka Disney karakterlerinin de kullanıma sunulması bekleniyor.

Samsung Electronics Pazarlama Müdürü ve Başkan Yardımcısı Younghee Lee ise şöyle konuştu: "Günde 6 milyardan fazla emoji gönderiliyor. AR Emojilerimizi dünyadaki en mutlu yüzler haline getirmek ve kullanıcılarımızın en popüler karakterleri arkadaşlarıyla paylaşabilmesini sağlamak için tarihteki en sevilen karakterlerin yaratıcısı olan Disney'den daha iyi bir partner olamazdı.'

Samsung'un Galaxy S9 ve S9+ cihazları ile beraber AR Emojileri kullanılarak kullanıcılar özel mesajlar oluşturabilecekler. 100'den fazla yüz özelliği ve 3 boyutlu öğrenme teknolojisi ile oldukça kapsamlı bir yetenek cihazda yer alıyor.

Bu emojiler standart AGIF dosya formatı sayesinde on sekiz adet etiket sunuyor. Bu sayede hangi tür akıllı telefon farketmeden herkes ile kolay bir şekilde paylaşım sağlanabiliyor.





PAYLAŞ