Sevgili Tartışmalarına Son Veren Uygulama: BroApp (Video) - Haberler - indir.com

Sevgili Tartışmalarına Son Veren Uygulama: BroApp (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Arkadaşlarınızla dışarı çıktığınızda sürekli olarak eşiniz ya da sevgiliniz ile ilgisizlik yüzünden tartışma yaşıyorsanız, BroApp uygulaması sayesinde artık bu tartışmalara bir son verebilirsiniz.

İnternet ve sosyal medyanın hayatımızın vazgeçilmezleri arasında yer almasıyla, kullanıcıların yaşadıkları karşılıklı ilişkilerde de pek çok sorunlar meydana gelmeye başladı. Bunların farkında olan girişimciler de, bu sorunlardan meydana gelen tatsızlıkları biraz olsun azaltmak ve engellemek için harekete geçmiş durumdalar. İşte bu noktada ortaya çıkan BroApp, tam da aradığınız türden bir mobil uygulama olarak karşınızda duruyor.

BroApp

Siz arkadaşlarınızla beraber sinema, futbol maçı, spor salonu ya da herhangi bir eğlence mekanında zaman geçirirken eşinizi veya sevgilinizi ilgisiz bırakmamanız için harekete geçen BroApp, sizin tarafınızdan yapılacak olan saat aralıkları ve gün ayarlamalarından sonra belirlediğiniz koşullar altında eşinize ya da sevgilinize, önceden belirlenmiş mesajları göndererek olası bir tartışmanın ya da kıskançlığın önüne geçebiliyor.

Ayrıca sevgilinizin sizin dışarıda olduğunuzu anlamaması içinde bir çözüm bulabileceğiniz uygulamada, sevgilinizin numarasını seçerek hangi kablosuz ağlarda mesaj gönderilip gönderilmeyeceğini de belirleyebiliyorsunuz.

Şu an için sadece Android platformunda yayınlanan ve İngilizce dil desteğine sahip olan uygulamayı aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilir ve tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




BroApp Tanıtım Videosu


PAYLAŞ