Seven Knights'ta yeni kahraman: Aleem - Haberler - indir.com

Seven Knights'ta yeni kahraman: Aleem

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-15 12:16:08
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Netmarble tarafından mobil cihazlara yönelik geliştirilen Seven Knights için yeni güncelleme geliyor. Güncellemede en çok dikkat çeken ise Aleem adındaki yeni karakter.

Netmarble’nin dikkat çeken RPG oyununda, yenilikler hız kesmiyor. Konuyla ilgili yapılan açıklamalarda oyuna bir dizi yeniliğin ekleneceği belirtilirken yeniliklerle birlikte yeni karakter Aleem de oyuna dahil olacak. Güncelleme ile ilgili detaylı bilgileri aktaran yapımcı firma, bu konuda Seven Knights için ilgiyi oldukça arttırdı.

Seven Knights’ın yeni karakteri nasıl olacak?

Seven Knights’ın yeni karakteri Aleem, Terra Konfederasyonu bünyesinde oyuna dahil olacak. Farklı özellikleri ile eşsiz olarak tanımlanan yeni karakter, oyunda ciddi bir ağırlığa sahip olacak. Oyundaki bu değişen dengeler ise ilerleyen dönemlerde oyuna eklenecek yeni karakterler ile dengelenecek. Böylece oyundaki heyecan azalmayacağı gibi yeni karakterler ile birlikte mücadele devam edecek.

Yeni oyun modu: Dövüşçü Ruhu

Oyun içinde yapılan değişikliklerde ise en çok dikkat çeken Dövüşçü Ruhu adı verilen yeni özellik. Bu özellik sayesinde ek beceriler kazanan kahramanlar daha fazla yetenek ve güce sahip oluyor. Bunun için ise ruh parçası toplayarak kahramanları güçlendirmek gerekiyor.

Ödüllü yeni program başlıyor

Güncelleme ile birlikte yeni bir ödül programı da kullanıcılara sunulacak. Ödüller kapsamında 6 yıldız Aleem alımı gibi durumlarda kullanıcıların 40 Aleemi alması da söz konusu olacak. Bununla birlikte yeni görev sistemi de ekleniyor. Oyuncular bu görev sistemi sayesinde hem daha fazla ödül almaya hak kazanacak hem de oyundaki yeni özellikleri deneme fırsatı bulacak. 

Seven Knights'a yeni kahraman Orly katılıyor




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ