Sesli konferans uygulaması GoToMeeting - Haberler - indir.com

Sesli konferans uygulaması GoToMeeting

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Kullanıcıların Android, iOS ve Windows Phone 8 cihazlarını kullanarak bağlı oldukları internet ağı üzerinden sesli konferans yapabilmelerini sağlayan GoToMeeting uygulaması ile dilediğiniz her yerde sesli toplantılarınızı düzenleyebilirsiniz.

Özellikle yoğun iş toplantıları yapan kişiler için geliştirilmiş olan uygulama sayesinde internet erişimi olan herhangi bir yerde kullanıcılar sesli toplantı düzenleyebilir ya da mevcut toplantılara doğrudan katılabilirler. Kullanıcılara toplantı esnasında sunum, tablo ve rapor görüntüleme imkanı da sunan uygulama aynı zamanda bunları toplantıdaki diğer kişiler ile de paylaşılmasına imkan tanıyor.

iOS sistemine sahip iPad' lerde HD video konferans imkanı bulunan uygulamanın ne yazık ki diğer cihazlar için herhangi bir video konferans özelliği olmamakla beraber sadece sesli konferans yapılmasına izin veriyor.

Uygulama üzerinden toplantı kimliği edinerek görüşmelere katılabilen kullanıcılar, eğer toplantıyı kendileri düzenleyeceklerse servisi kullanabilmek için aylık 49 Usd ücret ödemeleri gerekiyor. 25 kişi ile sınırlı olan toplantılarda anlık toplantılar doğrudan telefon üzerinden başlatılabiliyor.

Eğer sizde toplantılarınızı bulunduğunuz yerden düzenlemek ve işlerinizin daha verimli bir hale gelmesini istiyorsanız hemen GoToMeeting uygulamasının mobil platformlar için yayınlanan sürümlerini aşağıdaki bağlantıları kullanarak cihazınıza ücretsiz bir şekilde indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.





PAYLAŞ