Sesli Hikaye Anlatım Uygulaması: Adobe Voice (Video) - Haberler - indir.com

Sesli Hikaye Anlatım Uygulaması: Adobe Voice (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Geçtiğimiz aylarda Lightroom ve Photoshop'un mobil sürümlerini yayınlayan Adobe, şimdi de kullanıcıların kendi hikayelerini video aracılığıyla anlatabilecekleri Voice adındaki iPad uygulamasını indirmeye sundu.

Sinematografi uygulaması olarak adlandırabileceğimiz Voice uygulaması sayesinde iPad cihazlarınız üzerinden ses, görüntü ve video eklemeleri yaparak videolar oluşturabilir ve bu videolar aracılığıyla hikayelerinizi anlatabilirsiniz.

Adobe Voice

Oldukça basit bir kullanıma sahip olan uygulamada video hikayelerinizi daha güzel bir hale getirmek için kullanabileceğiniz 25 bin'in üzerinde simge ve görüntüler için kullanabileceğiniz yüzlerce geçiş efektinin yanı sıra milyonlarca çarpıcı görsel koleksiyon yer aldığı gibi buna ek olarak birbirinden güzel yazı tipleriyle yazı renklerini de videolarınızda kullanabiliyorsunuz.

Sadece tek bir dokunuşla ses kaydı yapabilmenizi de sağlayan uygulama ile hikayelerinizi dakikalar içinde sinema kalitesinde oluşturabilir ve bu hikayelerinizi Facebook, Twitter gibi sosyal ağların yanı sıra e-posta ile paylaşabilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak iPad cihazınızda kullanabileceğiniz Adobe Voice uygulamasını aşağıdaki bağlantıyı kullanarak indirebilir ve uygulama için yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Adobe Voice Tanıtım Videosu


PAYLAŞ