Ses Tuşlarıyla Fotoğraf Çektiren Uygulama: QuickClick (Video) - Haberler - indir.com

Ses Tuşlarıyla Fotoğraf Çektiren Uygulama: QuickClick (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Android akıllı telefonlar için geliştirilmiş QuickClick uygulaması sayesinde telefonunuzda bulunan ses tuşlarına dilediğiniz eylemi atayabilir ve telefon ana ekranına girmeden istediğiniz eylemi yerine getirebilirsiniz.

Ücretsiz olarak Google Play Store'da indirmeye sunulan uygulamayı cihazınıza kurduktan sonra ayarlar menüsüne girerek, cihazınızın ses düğmelerine atamak istediğiniz herhangi bir eylemi (fotoğraf çekmek, hızlı arama, mesaj menüsüne ulaşmak) seçebilir ya da herhangi bir uygulamayı hızlı bir şekilde çalıştırmak için gerekli ayarlamaları yapabilirsiniz.

QuickClick

Bu ayarlardan sonra karşınıza çıkacak olan ekran üzerinde bulunan artı ve eksi işaretlerinden bir dizilim yapmanız ve seçtiğiniz eylemi aktif hale getirmek için telefonunuzun sesini tıpkı mors alfabesi kodları gibi iki kere açıp, iki kere kapatmanız gerekiyor. 

Yapacağınız bu ayarlamalardan sonra seçtiğiniz eyleme hızlı erişim sağlayan uygulama, ses tuşlarını kullanarak dilediğiniz eylemi yerine getirmenizi sağlıyor.

Eğer sizde cihazınızın ses düğmelerini kullanarak fotoğraf çekmek, hızlı arama yapmak ya da herhangi bir uygulamayı çalıştırmak istiyorsanız hemen aşağıdaki bağlantıyı kullanarak uygulamayı Android cihazınıza indirebilir ve uygulama için yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




QuickClick Tanıtım Videosu


PAYLAŞ