Ses temelli sohbet uygulaması; Clubhouse! - Haberler - indir.com

Ses temelli sohbet uygulaması; Clubhouse!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-25 23:00:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

WhatsApp'ın kullanım koşullarını değiştirmesi ile beraber son zamanlarda gündemde birbirinden farklı konular yer alıyor. Bilindiği üzere WhatsApp, dünyanın en çok kullanılan sohbet uygulamalarının başında geliyor. Platform ile ilgili yaşanan olumsuzluklara karşılık alternatif uygulamalar araştırılmaya başlandı. 

iPhone için Clubhouse indir

WhatsApp'a karşılık kaliteli alternatiflerin başında gelen Clubhouse ile akıllı cihazınızı sohbet konusunda daha verimli hale getirebilirsiniz. Ses temelli sohbet uygulaması, kullanıcılara sıradışı bir deneyim yaşatacak gibi gözüküyor. Kolay kullanımı ve sunduğu kaliteli özellikler ile beraber dünyanın her yerindeki kişilerle sohbet edebilirsiniz. Kişilerin istedikleri yerden bağlanarak çeşitli konularda konuşabildiği, fikit danışabildiği, anı anlatabildiği bu platform, diğerlerine göre farklı bir deneyim sunuyor.

Platformun temel olarak iki ana fonksiyonu vardır. Bunlar dinleme ve konuşma. Yani ister platforma girip bir şeyler anlatabilir isterseniz de konuşulanları dinleyebilirsiniz. Güvenli seçenekleri ile dikkatleri üzerine toplayan Clubhouse uygulamasında dilediğiniz kişiyle sohbet etmek için online olabilirsiniz. Bununla beraber kendiniz herhangi biriyle sohbet etmek istemediğiniz zaman dinleyici olarak da platformda yer alabilir ve diğer kullanıcıların hakkınızda neler konuştuğunu öğrenin. Gelişmiş düzeyde özellikleri ve güvenli alt yapısı ile dikkatleri üzerine toplayan Clubhouse sayesinde akıllı cihazınızı daha verimli bir hale getirebilirsiniz. 

Clubhouse uygulaması akıllı cihazınızda oldukça küçük bir alan kaplar. Üstelik kulanım sırasında herhangi bir veriniz de takip edilmez Her bir içeriği ile kullanıcıların beğenisini kazanan Clubhouse, güvenli sohbetler gerçekleştirmek adına tercih edebileceğiniz başarılı seçeneklerin başında gelir. Birbirinden farklı özelleştirme seçeneği sayesinde uygulamayı daha güvenli hale getirin. Burada herhangi bir arkadaş edinmek için davet göndermeniz gerekiyor. Güvenli özellikler ile kullanıcılara çeşitli geliştirmeler sunan Clubhouse sayesinde akıllı cihazınızı çok daha verimli hale getirebilirsiniz. Hem kolay kullanımlı hem de birçok kişiye dilediğiniz an ulaşabileceğini bu kaliteli uygulama ücretsiz olarak sunuluyor. 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ