Seramik gövdeli Samsung Galaxy S10 Plus görüldü - Haberler - indir.com

Seramik gövdeli Samsung Galaxy S10 Plus görüldü

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-05 12:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Tanıtımlarına oldukça kısa bir süre kalan Galaxy S10 serisinden seramik gövdeli Galaxy S10+ sızdırıldı.

Bu yılın en çok beklenen amiral gemisi serilerinden birisi, teknoloji devi Samsung’un kısa bir süre sonra tanıtacağı Galaxy S10 serisinden, yine bir sızıntı haberi geldi. Her zaman 2 farklı S modeli ile çıkan Samsung’un, bu yıl bir farklılık yaparak, Galaxy S10 ailesine 3 üye ekleyeceğini daha önceden öğrenmişti. Bunların özelliklerine dair de pek çok bilgi ve görsel sızdırılmıştı. Şimdi bu görsellerin arasına bir yenisi daha eklendi. Bu ay içerisinde tanıtılması beklenen Galaxy S10 serisi üyelerinden Galaxy S10+’ın seramik gövdeye sahip olduğunu gösteren bir görsel gündeme geldi.

Yeni iddiaya göre, Samsung S10+ 5 kamera ile gelecekYeni iddiaya göre, Samsung S10+ 5 kamera ile gelecek

Seramik gövdeli Samsung Galaxy S10 Plus’ın, görselleri, önemli ipuçları veriyor

Galaxy S10 ailesine dair, bugüne kadar gündeme pek çok bilgi sızdırıldı. Üç versiyon ile çıkacak olan S10 serisinde, 5,8 inçlik Galaxy S10e, 6,1 inçlik Galaxy S10 ve 6,4 inçlik Galaxy S10 Plus üyelerinin yer alması bekleniyor. Bu cihazlar kendi içlerinde de farklı sürümlere sahip olacaklar.

Samsung Galaxy S10 Plus sanıldığından daha ince olabilir

Tanıtımı için son iki haftaya giren Galaxy S10 serisine dair yeni bir sızıntı yaşandı. Galaxy S10 üyelerinden seramik gövdeli Galaxy S10 Plus’ın sızdırılan görseli, cihazın nasıl bir şey olacağını bizlere gösteriyor. Seramik gövdeye sahip Galaxy S10 Plus’a dair sızdırılan fotoğraf, cihazın 3 kameraya sahip olacağını gösteriyor. Arkada bir parmak izi sensörüne yer verilmemesi de en çok dikkat çeken noktalardan birisi. Buradan, daha önce ekrana gömülü parmak izi sensörü ile geleceğine dair çıkan söylentilerin desteklendiği sonucuna da varabiliriz. Tabii bir diğer dikkat çeken özellik de cihazın seramik gövdeye sahip olması. Şimdilik cihazın sızdırılan fotoğraflarından elde edilen bilgiler bu kadar. 20 Şubat tarihinde gerçekleşecek olan tanıtım sonrasında, her şey netlik kazanacak.



PAYLAŞ