SEOzone 2014 İstanbul'da Buluşturuyor - Haberler - indir.com

SEOzone 2014 İstanbul'da Buluşturuyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Etkinlik

İlk uluslararası SEO konferansı olan SEOzone geçtiğimiz yıl İstanbul Lütfü Kırdar Kongre merkezinde gerçekleştirildi. Bu sene ikincisi düzenlenecek olan konferans İstanbul Şişli Roddison Blu'da gerçekleştirilecek.

Geçtiğimiz yıl SEOzeo ev sahipliğinde gerçekleştirilen bu konferans içerisinde oldukça olumlu sunumlar yapıldı. Bu sunumlardan birisi ise Seozone kurucusu olan Yiğit Konur'a ait.

Konur yaptığı açıklamada şunları söyledi; ''Ülkemizde SEO'nun tanınırlığını ve gerçekten insanların doğru bilgiyle olan etkileşimini artırmak vizyonuyla harekete koyulduğumuz SEOzone'13 bizim için çok özeldi. Lütfi Kırdar Kongre Sarayı'nda düzenlediğimiz etkinliğimize dünyanın farklı ülkelerinden 8 konuşmacı, birçoğu dijital pazarlama yöneticisi olmak üzere 200'ün üzerinde katılımcıyla harika bir etkinliği gerçekleştirdik. SEOzone, 2014 yılında 300'den fazla katılımcı ve çok daha güçlü ve eğlenceli bir kadro ile yayında olacak.''

Bu sene ikincisi düzenlenecek olan konferans İstanbul Şişli Roddison Blu'da gerçekleştirilecek. SEOzeo adlı SEO danışmanlığı firmasının ev sahipliğini yaptığı, indir.com'un Gümüş Sponsor olduğu bu konferansa Konur'un yaptığı açıklamada olduğu gibi yaklaşık olarak 300'den fazla katılımcının olacağı öngörülüyor.

Beklentileri karşılayacak olan bu toplantı bu yıl daha düzenli gerçekleştirilecek. Sınırsız içecek ve internet imkânının yanı sıra oldukça zengin olan öğle yemeği menüsü ile birlikte günün sonunda özel bir daveti de buluşanlara sunacak.İstanbul boğazında lüks bir yat ile sonlanacak olan bu toplantıda konferansta konuşan katılımcılarda olacak.

Birbirinden özel fırsatların yer aldığı bu etkinliğe katılarak özellikle eticaret ve marketing alanında nasıl etkin ve etkili olabileceğinizi göreceksiniz. Rekabetçi bir ortam içerisinde marka değerinizi yükseltecek olan ayrıntıların tamamı bu konferans içerisinde sizleri bekliyor.

Siz de indir.com ayrıcalığı ile SEOZONE 2014 katılımcılarından birisi olmak isterseniz 40 Euro indirim fırsatından faydalanabilirsiniz. INDIRCOM40 kupon kodu ile online başvurunuzu hemen gerçekleştirin.

Ayrıca SEOzone tarafından 2013 yılındaki ve bu yıl ki etkinlik için hazırlanan infografiği aşağıdan inceleyebilirsiniz.

SEOzone infografik

İnfografik kaynağı: seozeo.com.tr





PAYLAŞ