SEO nedir ? - Haberler - indir.com

SEO nedir ?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-05 09:01:02
Editör : Ali Çelik
Kategori : Donanım

Bu içerik " SEO nedir ? " sorusunu cevaplar ve SEO'nun önemi hakkında bilgiler vermeyi amaçlar.

SEO ( Search Engine Optimization) nedir ? 

Türkçeye çevirisi Arama motoru optimizasyonudur.

Google'dan SEO tartışmalarına son noktayı koyan o yenilik geldiGoogle'dan SEO tartışmalarına son noktayı koyan o yenilik geldi

SEO, web sitenizin hedeflenen sayfalarını Google'ın arama sonuçlarında daha görünür hale getirmek için tasarlanmış, bu ziyaretçilerin dönüşüm sağlayacağı web sitenize nitelikli satış trafiği veya yeni çevrimiçi müşteriler haline gelmek amacıyla tasarlanmış bir dizi etkinliktir.

Aslında, SEO'nun ne olduğu sorusuna  değil , SEO pazarlaması nedir? sorusuna cevap arayalım. SEO'nun asıl amacı, bir numara sıralaması elde etmemek değildir , ancak Google trafiğinin en büyük miktarını elde etmenin amacı değildir. SEO'nun gerçek hedefi organik arama motoru kullanıcılarından daha fazla gelir elde etmektir. Tüm SEO temelleri arasında, bu belki de hatırlanması gereken en önemli şeydir.

SEO tam olarak ne satmak için arıyoruz insanların önünde web sitesi içeriği elde etmenin bir yoludur . SEO'nun zamanını yenmek zordur, bu yüzden SEO sadece web sitesi trafiğini artırmak için değil, aynı zamanda yeni müşteriler kazanmak için de çok fazla potansiyele sahiptir. 

SEO, işinizi daha değerli hale getirmenin ek avantajı ile, tek vadeli olası satış ve çevrimiçi gelir elde etme konusunda kanıtlanmış bir yöntemdir.

 



Yoast SEO nasıl kullanılır ?Yoast SEO nasıl kullanılır ?

iOS için Optimizely Tanıtım Videosu


PAYLAŞ