Sennheiser'den Yeni Üst Düzey Mobil Kulaklık - Haberler - indir.com

Sennheiser'den Yeni Üst Düzey Mobil Kulaklık

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-14 13:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler kulaklık üretici firmalarından olan Senngeiser tarafından yeni kulakiçi mobil cihazlar için Sennheiser Momentum Free kulaklık modeli tanıtıldı. Ses ve müzik dünyasında tercih edilen üreticilerden birisi olan Senngeiser'ın yeni kompakt kulaklık serisi mobil kullanıcılar için birebir diyebiliriz. 14 gram ağırlığı ile ultra hafif bir kulaklık olan bu yeni ürün gerek tasarımı gerekse teknik özellikleri ile dikkat çekiyor. Akustik yeteneklerine sahip olan kulaklık ile temiz ve dengeli bir ses almak mümkün oluyor.

Kulaklığın detaylarına bakacak olursak paslanmaz ve açılı bir kapsül kanalına sahip olan kulaklık sesi kayıpsız bir şekilde kullanıcıya iletebiliyor. Bluetooth 4.2 desteği haricinde ACC kodlama ve Qualcomm apt-X desteğine sahip cihazda Hi-Fi kalitesinde kablosuz ses iletimi mümkün durumda. İki farklı cihazda eşleştirilebilen Momentum Free modeli 3 yönlü çağrı desteğine sahip durumda. 3 butona sahip kontrolcüsü ile hem müzik hemde çağrılarınızı kontrol etmeniz oldukça kolay olacaktır.

Tek seferlik dolu şarj ile 6 saat kullanım ömrü sunan cihazda deri taşıma kılıfıda kullanıcılara sunuluyor. Ülkemizde satışta olan bu model 899 TL fiyat etiketine sahip ve online alışveriş sitelerinden satın alınabilir durumda.





PAYLAŞ