Sennheiser'dan iki yeni oyuncu kulaklığı - Haberler - indir.com

Sennheiser'dan iki yeni oyuncu kulaklığı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-18 13:16:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Profesyonel bilgisayar ekipmanları ile bilinen üretici marka Sennheiser cephesinden hem e-spor hemde profesyonel oyunculara yönelik iki yeni özel kulaklık geliyor. Sennheiser GSP 500 ve GPS 600 model numaralarına sahip olan bu yeni oyuncu kulaklıkları sunmuş oldukları Hi-Fi kalitesi ile üst seviye bir ses deneyimi vadediyor. Satışa sunulan GSP 500 ve GSP 600 model oyuncu kulaklıkları ülkemizde Bircom distribütörlüğü kapsamında geliyor. Bu kulaklıklar daha çok profesyonel oyunculara hitap ederken ayrıca kendini e-spor cephesinde geliştirmek isteyen kullanıcılar içinde uygun bir model diyebiliriz.

Yeni Sennheiser GSP 500 ve GSP 600 oyuncu kulaklıklarının detaylarına bakacak olursak modeller Hi-Fi ses deneyimi sunacak. Klasik oyuncu kulaklıklarında bass frekanslarının yetersiz kalması durumunu GSP 500 modelinde öne çıkartılacak ve diğer frekanslar gibi net bir şekilde algılanabilecek. Ses kalitesinin yanı sıra yüksek bir konfor da sunacak olan GSP 500 modeli ergonomik bir yapıda ve rahatsız etmeyen hava akışları sayesinde kaliteli bir pede sahip durumda. Ayrıca GSP 500 oyuncu kulaklık modeli açık akustik kapsülü ile gerçeğe en yakın ses deneyimini sunmayı hedefliyor.

İlgili haber : Sennheiser'den yeni üst düzey mobil kulaklık

Kapalı akustis yapısına sahip olan GSP 600 modelinde ise yine üst seviye oyun performansı sunacak olan Hi-Fi deneyimini görüyoruz. Detaylı tiz frekanslar ile en iyi sesi isteyen kullanıcılar için birebir diyebiliriz. Diğer modeli gibi konforlu bir yapıya sahip olan GSP 600 rahat kulak pedleri ile sıcak ortamlarda bile rahat bir kullanım deneyimi sunabilecek. Modeller konsollar, PC ve Mac platformları ile uyumlu olacakken GSP 500, 1449 TL ve GSP 600 modeli ise 1559 TL fiyat etiketlerine sahip olacak.





PAYLAŞ