Sennheiser yeni oyuncu kulaklıklarını tanıttı: GSP 600, GSP 550 ve Game Zero - Haberler - indir.com

Sennheiser yeni oyuncu kulaklıklarını tanıttı: GSP 600, GSP 550 ve Game Zero

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-11 12:33:02
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Oyun severlerin uzun saatler süren seanslarına maksimum konforu getirmek için Alman mühendisliği ile tasarlanan Sennheiser kulaklıklar, yüksek ses kalitesini oyuncu kulaklıklarına da getirerek profesyonel bir deneyim yaşanmasına neden oluyor.

Profesyonel E-Spor oyun severlerin bir numaralı tercihlerinden bir tanesi olan Sennheiser oyuncu kulaklıklar, sunmuş olduğu mükemmel ses kalitesi ile oyun performansınızı arttırmaya yardımcı oluyor. Maksimum düzeyde bile rahat bir şekilde oyun severlerin her bir detayı yakalamasına neden olan Sennheiser kulaklıklar, younların orijinallerinde kaydedilen en kısık sesleri bile duymanızı sağlıyor. Sesinizi kristalize özelliği sayesinde en kısık ses tonunuzu bile takım arkadaşlarınızı en kaliteli hali ile sunuyor. Oyun severlerin uzun saatler süren seanslarına maksimum konforu getirmek için Alman mühendisliği ile tasarlanan Sennheiser kulaklıklar, yüksek ses kalitesini oyuncu kulaklıklarına da getirerek profesyonel bir deneyim yaşanmasına neden oluyor. Gayet rahat bir kullanımı olan kulaklık, bu özelliği sayesinde kendisinde bağımlılık yaratıyor. Öreneğin kulaklık GSP 600, GSP550 ve Game Zero, oyunun tüm detay seslerini çok rahat bir şekilde duymanıza neden oluyor.

Kulaklık Modunda Takılı Kalan Android Telefon Nasıl Düzeltilir?Kulaklık Modunda Takılı Kalan Android Telefon Nasıl Düzeltilir?

Sennheiser GSP 600, GSP550 ve Game Zero oyununa maksimum bir seviyede odak sağlamak amacı ile tasarlanmış

Oyun sırasında gerçekleşen konuşmaları kristalize edip en net haliyle diğer oyunculara ileten Sennheiser Kulaklıklar, oyun esnasında sizleri terletmiyor. Oyun severlerin alışkanlıkları ve ihtiyaçları göz önünde tutularak maksimumum kullanışlılık amacı ile tasarlanan bu kulaklık sizlere 3 önemli özellik sunuyor. Bunlardan ilki ekstra büyük bir şekilde tasarlanmış ve nefes alabilen yapıdaki kulaklık yastıkları. Diğer bir özelliği ise dışarıdan gelen sesleri izole ederek oyun severin sesini en yüksek kaliteli hali ile ileten mikrofonlar. Son özelliği ise saatler süren oyunda oynuyor olsanız bile ağırlık hisi vermeyen yapı. Dünyanın en tanınmış alanında kupalara sahip oyuncuların tercih etmiş olduğu kulaklıklardan Sennheiser GSP 600, GSP550 ve Game Zero oyununa maksimum bir seviyede odak sağlamak amacı ile tasarlanmış diyebiliriz.

Kulaklıkların fiyatı ne?

Oyun esnasında ihtiyaç duyduğunuz sıcak ve derin bass’ları Sennheiser GSP 600 sizlere kusursuz bir bicinde sağlıyor. SK Gaming’in rekor kırarak dünya şampiyonu olan oyuncusu Coldzera, Selfmade, Fallen’in tercih etmiş olduğu kulaklık se Sennheiser GSP 600. Öte yandan bir hayli hafif olan bu kulaklıklar, oyun esansında sizlere herhangi bir şekilde sorun yaratmıyor ve varlığından rahatgsız olmuyorsunuz. Oynanan oyundaki sesleri orijinalinde kaydedildiği gibi, tüm detayları ile duymanızı ve oyun süresince size maksimum derecede konfor sunmayı hedefleyen Game Zero, Sennheiser’ın profesyonel pilot kulaklıklarından yola çıkarak tasarlanmış diyebiliriz. Söz konusu olan kulaklıkların fiyatlarına gelecek olursak ise, şu şekilde sıralanıyor;

  • Sennheiser GSP 600, Satış Fiyatı 1.699 TL
  • Sennheiser Game Zero, Satış Fiyatı, 1.799 TL
  • Sennheiser GSP 550, Satış Fiyatı, 1.749 TL

Peki kulaklıklar hakkında siz neler düşünüyorsunuz?

 

 


Samsung Galaxy Buds Kulaklıklarına Önemli GüncellemeSamsung Galaxy Buds Kulaklıklarına Önemli Güncelleme
Logitech, G Pro X kulaklıkları tanıtıldıLogitech, G Pro X kulaklıkları tanıtıldı

PAYLAŞ