Send Anywhere ile Kendi Kendini İmha Eden Dosyalar Gönderin - Haberler - indir.com

Send Anywhere ile Kendi Kendini İmha Eden Dosyalar Gönderin

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Standart dosya paylaşım uygulamalarının güvenilirliğinden şüphe eden kullanıcılara yönelik olarak geliştirilmiş olan Send Anywhere, gönderilen dosyaları belli bir süre içerisinde imha ederek güvenli bir dosya paylaşım imkanı sunuyor.

Ücretsiz olarak mobil cihaz kullanıcılarının indirmesine sunulan uygulama, kullanıcıların bağlantılarına gönderdikleri dosyaları 10 dakika içinde kendi kendine imha edebilmelerini sağlamakla beraber gönderilen her bir dosya için özel 6 haneli kod ya da QR code oluşturmaktadır.

Send Anywhere

Kullanıcıların dosyaları gönderdikleri kişinin de dosyaları indirmek için kullanacakları bu kod ise yollandıktan sonra 10 dakika içerisinde kendi kendini yok etmekle kalmayıp, sonrasında gönderilen dosyalara ulaşmak da mümkün olmuyor.

Dosyayı gönderen kullanıcıyla dosyayı teslim alan kullanıcıdan kesinlikle herhangi bir kişisel bilgi talebinde bulunmayarak oldukça güvenli bir dosya paylaşım imkanı tanıyan uygulamayı aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android, iPhone ve iPad cihazınıza indirebileceğiniz gibi geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Send Anywhere Tanıtım Videosu


PAYLAŞ