Semt Pazarları Yandex Navigasyonda Gözükecek! - Haberler - indir.com

Semt Pazarları Yandex Navigasyonda Gözükecek!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-24 15:45:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Uygulama

Haritalar uygulamasıyla ulaşım oldukça kolaylaşırken harita uygulamaları kendini geliştirerek daha fazla özellik getiriyor. Bunların arasında Yandex Navigasyon Semt pazarlarıyla giriyor.

Yandex Navigasyon, İstanbul'da bulunan semt pazarlarını haritasına ekledi. En hızlı ve doğru rotaları göstermenin yanında yollarda olan çalışmaları, yol kapanmalarını da anlık gösteren Yandex, semt pazarlarına giden yollarla ilgili de kullanıcıları uyaracak.

Yandex Haritalar uygulamasında kullanım kolaylığını artıran yenilikYandex Haritalar uygulamasında kullanım kolaylığını artıran yenilik

Daha hızlı ve doğru rotasyonlar oluşturacak!

İstanbul'da bulunan semt pazarlarının kurulduğu bölgelere arabalarla girilmesini de amaçlayan bu proje, belirli gün ve saatlerde pazar yerinin yollarını arabalar için kullanıcıları engelleyecek. Bu şekilde daha doğru bir rota oluşturulacak. 

Şehir hayatlarının vazgeçilmez olan alışveriş yerleri arasında bulunan semt pazarları, bir yandan tüketicilere ihtiyaçlarını karşılamak adına bir çok fırsat sunarken diğer yandan trafik için önemli bir problem haline gelebiliyor.

Kullanıcılarına trafik trafik içinde yardımcı olan özellikler geliştirmeye devam eden Yandex, İstanbulun tüm ilçelerinde 66'sı kapalı, toplamda 440 adet pazar yerini haritasına ekleyen Yandex, araba kullanıcılarını pazar yerlerine yanlışlıkla girmesini engelleyerek doğru rotasyonları oluşturacak.

Yandex semt pazarlarının olduğu bölgelere belirli günler içinde 07:00 - 21:00 saatleri arasında trafiğe kapatacak ve farklı rotalar üzerinden kullanıcıları yönlendirecek.


Google Haritalar'a Anlık Mesajlaşma Geldi!Google Haritalar'a Anlık Mesajlaşma Geldi!
Google Asistan Google Haritalar’a geliyorGoogle Asistan Google Haritalar’a geliyor
Google Haritalar İçin Hız Limiti Özelliği GeldiGoogle Haritalar İçin Hız Limiti Özelliği Geldi

PAYLAŞ