Sekiro: Shadows Die Twice'ın Lady Butterfly Fragmanı Yayında - Haberler - indir.com

Sekiro: Shadows Die Twice'ın Lady Butterfly Fragmanı Yayında

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-21 18:05:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Oyun dünyasında yakından takip edilen bir yapım olan Sekiro: Shadows Die Twice için yeni bir fragman yayınlandı. İşte konuyla ilgili detaylar. 

2019 yılında piyasaya sunulacak en iyi 19 oyun! 

Scalebound Oyunu Nintendo İçin Yeniden DoğuyorScalebound Oyunu Nintendo İçin Yeniden Doğuyor

Activision ve FromSoftware ortaklığı ile geliştirilme aşamasında olan Sekiro: Shadows Die Twice, yeni fragmanları ile şimdiden konuşulmaya başlandı. Daha önce yayınlanan fragmanlara ek olarak yeni bir fragman paylaşan ortak yapımcılar, bu fragmanda ise ana karakterlerden Lady Butterfly’ın görülmesini sağladı.

Oyunda baş düşman görüldü!

Oyundaki baş düşman olacak Lady Butterfly ya da Türkçe olarak Bayan Kelebek, fantastik dünyada oyuncuları en çok zorlayacak karakterlerden birisi olacak. Her detayı ile özel bir yapım olduğunu her zaman gösteren Sekiro: Shadows Die Twice için yayınlanan fragman yine birbirinden farklı, özel detayı bizlere sunuyor. Corrupted Monk, General Tenzen Yamauchi ve Gyoubu Masataka Oniwa sonrasında paylaşımı yapılan Lady Butterfly ile birlikte 4 bölüm sonu canavarı şimdiden tanıtılmış oldu.

Sekiro: Shadows Die Twice Lady Butterfly yetenekleri neler olacak?

Fragmandan anlaşıldığı kadarıyla Sekiro: Shadows Die Twice karakterlerinden Lady Butterfly görünümünün tam tersinde bir karakter olacak. Yaşlı görünümü nedeniyle oyuncuların aldanabileceği bu karakter, aslında çok hızlı ve seri hareketler yapabiliyor. Bu bakımdan düşmanı yenmek adına oyuncuların oldukça zorlanacağını söylemek mümkün.

İşte Sekiro: Shadows Die Twice Lady Butterfly tanıtımı

 

2019 Yılının En Çok Beklenen Oyunları Hangileri?


Apex Legends’te dev temizlik: 16 bin oyuncu banlandı!Apex Legends’te dev temizlik: 16 bin oyuncu banlandı!
Xbox Oyunlarının Tümü Project xCloud Tarafından DestekleniyorXbox Oyunlarının Tümü Project xCloud Tarafından Destekleniyor

PAYLAŞ