Segmentinin en büyük ekranlı akıllı saati Realme Watch tanıtıldı - Haberler - indir.com

Segmentinin en büyük ekranlı akıllı saati Realme Watch tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-26 14:31:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon üreticisi Realme’nin sahip olduğu başarılı akıllı telefonların yanı sıra şimdi ise uzun süredir beklenen yeni akıllı saat modeli Realme Watch resmi olarak tanıtıldı. Bu yeni model sahip olduğu özellikler ile üst seviye akıllı saatler arasında yer alıyor. Geçtiğimiz haftalarda ülkemizde resmi olarak giriş yaparak satışlara başlayan Realme, akıllı telefonları haricinde giyilebilir teknoloji pazarına ilk adımını atan markalar arasında yer alıyor. Öyle ki yılın başında Realme Band ile giriş yapan şirket, daha sonra kablosuz kulaklıklarını ve oyun odaklı akıllı telefon modeli ile beraber yeni saati Realme Watch’i tanıtmış oldu. Şirketin ilk akıllı saati olan Realme Watch, renkli ekran, spor modları ve müzik kontrolü gibi özellik ile geliyor.

Realme Watch özellikleri ve detayları

Ön siparişe açılan Realme Narzo 10, 2 dakika içinde tükendiÖn siparişe açılan Realme Narzo 10, 2 dakika içinde tükendi

Realme Watch baktığımız zaman 320x320 çözünürlükte ve 380 nit parlaklığa sahip olarak geliyor. 1.4 inç TFT LCD ekrana sahip olan Gorilla Glass 3 korumasına sahip olan modelin ekranının hemen altında bir Realme logosu bulunuyor. Bu yeni akıllı saat modelinin oldukça kalın çerçevelere sahip olarak geldiğini görüyoruz. Realme Watch içerisinde yürüyüş, koşu, güç antrenmanı, basketbol, futbol gibi birçok aktivitenin olduğu toplamda 14 spor moduna sahip durumda. Bu saatte dahili GPS yer almadığı için bu takipler akıllı telefon üzerinden gerçekleşecek.

Goodix’in PPG sensörüne sahip olan bu saatte kalp atış hızı sensörü de bulunuyor. Realme watch kalp atış hızınız haricinde kandaki oksijen doygunluk seviyelerinizi de izlemenize olanak sağlıyor. Tüm bu veriler telefonunuza Bluetooth 5.0 teknolojisi ile gönderiliyor. Realme Watch modelinin ayrıca IP68 sertifikası ile suya ve toza dayanıklı olduğunu söyleyelim. Model sahip olduğu 160 mAh pil ile 7 güne kadar pil ömrü hedefliyor. Modelin 50 dolar fiyatla satışta olması bekleniyor.


Realme X3 SuperZoom'un tanıtım tarihi belli olduRealme X3 SuperZoom'un tanıtım tarihi belli oldu
Realme ilk çeyrek raporunu açıkladıRealme ilk çeyrek raporunu açıkladı

PAYLAŞ