SEGA'nın Yeni WWE Tap Mania Oyunu Mobil İçin Yayınlandı - Haberler - indir.com

SEGA'nın Yeni WWE Tap Mania Oyunu Mobil İçin Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-07-27 17:00:13
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Tam olarak bir WWE hayranı iseniz, bu haberimiz tam size göre diyebiliriz. Oyun geliştiricisi olan SEGA tarafından geliştirilen yeni mobil oyun ile mobil cihazlarınız üzerinden WWE yarışlarına katılabileceksiniz. SEGA'nın geliştirmiş olduğu bu yeni mobil oyun olan WWE Tap Mania nihayet uzun bir sürenin ardından yayınlandı. İlk olarak oyunu Nisan ayında görmüş ve o zaman duyurulmuştu. Şimdi ise oyunun hem iOS hemde Android platformları için yayınlanmış olduğu açıklandı. WWE Tap Mania ilee oyuncular süperstar kartları toplayarak bu kartlar ile bir WWE şampiyonası düzenleniyor ve şampiyonluk için rekabet ediliyor.

Bu sıcak yaz aylarında boş zaman buldukça severek oynayabileceğiniz ve vakit geçirmenize olanak sağlayacak olan oyunda The Rock, John Cena, Randy Orton, Undertaker, Brock Lesnar, Triple H, Charlotte ve  The Miz gibi adını yıllardır WWE sahnelerinden duyduğumuz karakterler yer alıyor. Oyun içerisinde erkek dövüşçülerin yanı sıra kadınların da mücadelesini görüyoruz. Bu kısımda ise Dean Ambrose, Sasha Banks, Eddie Guerrero ve Ultimate Warrior gibi isimler yer alıyor.

SEGA tarafından yapılan açıklamaya göre WWE'nin canlı TV yayınları olan Royal Rumble, RAW, Smackdown Live ve SummerSlam gibi içerikler gerçekleştikçe oyun içerisinde günlük olarak canlı etkinlikler yer alacak ve oyuncuların skor tahmini yapmasıyla beraber çeşitli ödüllendirmeler olacak. WWE Tap Mania oyununun hem Android hem iOS platformlarında ücretsiz bir şekilde indirilebilmeye hazır olduğunu ifade edebiliriz. Oyun içerisinde bulunan karakterleri ödeme yaparakta sahip olabileceğinizi hatırlatalım.





PAYLAŞ