Secretcv İş İlanları Uygulaması Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Secretcv İş İlanları Uygulaması Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-04-22 09:29:38
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Akıllı Telefonlar

İş arayanlar ile işverenleri online ortamda buluşturan Secretcv.com, her türlü mobil platformda çalışacak şekilde geliştirdiği mobil sitesinden sonra mobil cihazlar için geliştirdiği 'Secretcv İş İlanları' adlı Android ve iPhone uygulamalarını da kullanıma sundu.

Doğru işe doğru insan mantığı ile hizmet veren Secretcv.com kullandığı teknoloji ile iş arayan ve iş verenleri en hızlı şekilde birbirleri ile buluşturma mantığı üzerine çalıştığı gibi firmaların doğru adaya zamandan tasarruf ederek ulaşmalarını sağlıyor.

Secretcv İş İlanları

Bu çalışmalarını mobil kullanıcılarına açan Secretcv.com bir ilke imza atarak iş bulmanın en kolay yolunu bizlere sunmuştu. İlk olarak iOS platformunda kendini gösteren site, nihayet çalışmalarını sürdürdüğü Android uygulamasını kullanıcılara sundu. En son iş ilanlarını veya iş arayanları anında listeleyen uygulama kullanıcılara kolay ve rahat bir deneyim sunuyor.

Secretcv İş İlanları uygulaması sayesinde adaylar, Secretcv'ye her yerden erişebiliyorlar. Yeni ilanları anlık olarak, çok yakından takip etmeyi de sağlayan uygulama adayların kendilerine uygun iş ilanlarına bakabilmelerini ve istedikleri iş ilanlarına kolaylıkla başvurmalarını da sağlıyor. Ayrıca adaylar uygulama üzerinden CV'lerini güncelleyebiliyor ve başvurularını bulundukları her yerden cep telefonları ya da tabletleri üzerinden takip edebiliyorlar.

Secretcv'de yayınlanan yeni ilanlara, akıllı telefon ya da diğer mobil cihazlar üzerinden anında görebileceğiniz mobil siteye m.secretcv.com adresinden, Android ve iOS cihazlar için ücretsiz olarak sunulan Secretcv İş İlanları uygulamasını da aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ