Sea of Thieves'e gelecek olan içerikler - Haberler - indir.com

Sea of Thieves'e gelecek olan içerikler

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-04 15:30:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz haftalarda oyun severlerin beğenisine sunulan Sea of Thieves, oyuncularından olumlu tepkiler almayı başardı. Rare tarafında geliştirilen yapım, oyun severler tarafından sevilerek oynansa da internet ortamında yapılan yorumlara bakılırsa, oyuncular yeni içerikleri beklemeye başladı. Bazı oyuncular oyundan şimdiden sıkıldıklarını ve oyunun içerik anlamında zenginleştirilmesini beklediklerini, yorumlarında dile getiriyor. Rare de iyi bir çıkış yapmışken, bu gidişatı bozmadan oyuncuların isteklerine yanıt vermek için çalışmalarını sürdürüyor. Rare, zaman zaman bu konuyla ilgili olarak, oyuncularına bilgiler de veriyor ve daha öncesinde ekipten çevrimiçi içeriklerle alakalı olarak bilgi gelmişti.

Oyun yeni evcil hayvanlar ve enstrümanlar eklenecek

Geliştirici ekip, oyunun ilk 3 ayında küçük çaplı çevrimiçi etkinlikler alacağını daha önce de söylemişti. Oyunun klasik bir video oyunundan ziyade, çevrimiçi servis olduğu düşünüldüğünde bu durum normal olarak değerlendiriliyor. Oyun tutkunlarının esas merak ettiği, güncellemelerle birlikte oyuna eklenecek yenilikler. Güncellemelerden sonra oyuna geleceği bilinen yeni içeriklerden birisi, evcil hayvanlar. Geliştirici ekip daha önce yaptığı bir açıklamada, oyuna gelecek ilk büyük çaplı güncelleme ile evcil hayvanları oyuna ekleyeceklerini söylemişti. Eklenecek olan evcil hayvan listesi net olarak verilmemiş olsa da bunların arasında maymun, papağan ve kedinin olduğu biliniyor.

Oyunun ilk büyük güncellemesinin yaz aylarında gelmesi bekleniyor. Güncellemeyle birlikte oyundaki yerini alacak olan evcil hayvanlar, mikro ödemeler ile alınabilecek. O güne kadar da oyunda mikro ödemelere yer verilmeyecek. Hayvanların yanı sıra oyuna eklenecek bir diğer yenilik de enstrümanlar olacak. Şu an için oyunda iki adet enstrüman bulunuyor. Güncellemeden sonra bunlar çeşitlilik kazanacak. Örneğin, ekipten bir isim oyun çıkmadan önce davulların hazır olduğunu söylese de oyunda davul görülmüyor. Davulun, güncellemeden sonra oyuna dahil edilmesi bekleniyor. Enstrümanlarla birlikte bir de oyuna megafonun dahil edileceği yine bilinenler arasında. Megafon, sizin karşınızda bulunan gemidekilere, sesinizi daha rahat ulaştırmanızı sağlayacak.

Oyunda var olan bir soruna, yine güncelleme ile çözüm getirilecek. Bu sorun, oyuncu eşleştirmelerinde görülüyor. Örneğin oyuncular, arkadaşlarıyla 4 kişilik bir ekip kurup gemiye bindiklerinde ve oyunculardan biri oyundan düşünce, yeniden aynı ekibe dahil olamıyor. Dördüncü oyuncu, oyun tarafından otomatik olarak rastgele atanıyor. Bu sistem güncelleme ile değiştirilecek ve artık oyundan düşen oyuncu, yeniden aynı takıma dönebilecek. Son olarak da oyuna yeni bir düşman tipi eklenecek. Bunlar; deniz kızları ve deniz erkekleri. Fakat daha önce yapılan bir açıklamadan yola çıkarak, bu düşmanların bir etkinlikle dahil olacağı ve sonrasında etkinlikle birlikte yine oyundan çıkacağı düşünülüyor.





PAYLAŞ