Sea of Thieves'da Jack Sparrow dönemi başlıyor!            - Haberler - indir.com

Sea of Thieves'da Jack Sparrow dönemi başlıyor!           

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-24 10:30:03
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Sea of ​​Thieves için geliştiricisi şirket Rare tarafından oyun için yapılan yeni açıklamalarda Jack Sparrow kıyafet desteğinin tüm oyunculara sunulacağı belirtildi. Oyunun piyasaya sunulması ile birlikte yeni bir macera da başlamış oldu. 

E3’te Sea of ​​Thieves adı ile geliştirilen yeni oyunun duyurusunu gerçekleştiren geliştirici firma, oyun için özel bir fragman ile tanıtım yapmıştı. Tanıtım ve yapılan açıklamalar oyuna dair yeni bilgilerin öğrenilmesini sağladığı gibi yeni oyunda Kaptan Jack Sparrow ve Davy Jones’in zorlu bir deniz macerasına çıkacağı öğrenildi. Yeni fragmanda ürkütücü hikaye, yeni alanlar, yeni düşmanlar ve yeni grafik çalışmaları dikkat çekti. Ancak oyuncuları en çok heyecanlandıran gelişme ise 22 Haziranda Sea of ​​Thieves: A Pirate's Life tanıtımı ile birlikte oyuna eklenen Jack Sparrow kıyafet desteği oldu. 

22 Haziran tarihinde online olarak tanıtımı yapılarak oyuncular ile tanıştırılan oyun, ilk erişim itibariyle oyuncuların çok sevdiği Jack Sparrow gibi görünmesini sağlayacak. 

Oyun hangi platformda desteklenecek?

Oyun; Windows PC, Xbox One ve Xbox Series X platformlarında desteklenecek. Özel promosyon kapsamında oyunu 2 gün boyunca 40 TL üzerinden satın alabilmek mümkün. Steam ve Windows 10 mağazasından da satın alınabilecek oyun, aynı zamanda Xbox Game Pass Ultimate Paketi dahilinde yer alıyor.





PAYLAŞ