Sea of Thieves sistem gereksinimleri nelerdir? - Haberler - indir.com

Sea of Thieves sistem gereksinimleri nelerdir?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-18 09:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Konsol ve PC dünyasının en geniş çaplı korsan oyunu olarak karşımıza çıkan Sea of Thieves adlı oyun, çok oyunculu olarak korsan olkmanın keyfini yaşatıyor. Sea of Thieves oyununun sistem gereksinimleri hakkında bilgi edinmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz. 2017 E3 fuarından Xbox tarafından tanıtımı gerçekleşen oyun, Rare tarafından gerçekleşen ve Microsoft tarafından da dağıtımı yapılan Sea of Thieves, korsan temalı olup açık dünya rol yapma ve aksiyon oyunudur. 

Sea of Thieves sistem gereksinimleri

Minimum

İşlemci: Intel Q9450 2,6 GHz veya AMD Phenom II X6 3,3 GHz

Sea of Thieves'e gelen güncelleme oyunu yeniden indiriyorSea of Thieves'e gelen güncelleme oyunu yeniden indiriyor

Bellek: 4 GB RAM

Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 650 veya AMD Radeon 7750

DirectX: Sürüm 11

Depolama: 50 GB kullanılabilir alan

İşletim sistemi: Windows 10 (64 bit)

Önerilen

İşlemci: Intel i5 4690 3,5 GHz veya AMD FX-8150 3,6 GHz

Bellek: 8 GB RAM

Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 770 veya AMD Radeon R9 380x

DirectX: Sürüm 11

Depolama: 50 GB kullanılabilir alan

İşletim sistemi: Windows 10 (64 bit)

Minimum ve önerilen sistem gereksinimlerine baktığımızda Sea of Thieves, nispeten orta ve düşük segment özelliklere sahip bilgisayarlarda çalışabilen bir oyun. Özellikle düşük bütçeli oyuncuların dikkatini çeken Sea of Thieves’i oynamak için bugün bir bilgisayar toplamak istesek bize ne kadara mal olur gelin birlikte inceleyelim.

Sea of Thieves oynayabileceğiniz bir bilgisayarın fiyatı ne kadar?

Sea of Thieves oynamak için öncelikle olarak laptop pazarına yönelirseniz, 3-4 bin lira bandında genellikle dahili ekran kartı kullanan iş istasyonu bilgisayarlarla karşılaşıyorsunuz. Hem Sea of Thieves oynamak hem de diğer oyunlara da ufak ufak göz atmak isterseniz 5-6 bin lira bandına kadar çıkmanız gerekiyor. 5-6 bin lira aralığında ise alınabilecek en iyi dizüstü oyuncu bilgisayarlarından biri de Acer Nitro 5 olarak karşımıza çıkıyor. Acer Nitro 5’in başlangıç modeli ise ortalama olarak 5.700 liradan başlıyor ve 9. nesil Intel i5 işlemci, GTX 1050 ekran kartı ve 256 GB SSD depolama alanı gibi özellikler sunuyor.

Hem Sea of Thieves’i sıkıntısız oynamak hem de nispeten yeni oyunlara bir göz atmak için bilgisayar toplamak isterseniz de en uygun fiyatlı çözüm Vega ekran kartlı bir Ryzen APU sistem toplamak olacaktır. Ryzen 3 3200g işlemcisine sahip ortalama bir APU sistem toplamak ise 1920 x 1080p monitör ile beraber 3.500-4.000 lira aralığında bir fiyata mal oluyor. Bilgisayar konusunda elbette ki ikinci el piyasasına da göz atmak gerekiyor. 

Sea of Thieves oyunu hakkında

Geniş bir açık dünya oyunu olan Sea of Thieves'da geminize atlayarak çeşitli maceraların peşinden gitmeye yönelik hareket edecesiniz. Gemi sürme mekaniklerine, gemi savaşlarına, yağma yapmaya ve yeni adalar keşfetmeye dayalı bir oyun mantığına sahip olan Sea of Thieves, hemen hemen her oyuncunun zevkine göre bir macera sunabiliyor. Sea of Thieves’te temel olarak ekibinizi toplayıp geminize atladıktan sonra uçsuz bucaksız açık dünyada yola koyulup gizemli adaları, kayıp hazineleri, kaybolmuş sanat eserlerini keşfedebiliyorsunuz. Ayrıca su altına girmenize de olanak sağlayan Sea of Thieves’te batmış gemileri keşfedip araştırabiliyorsunuz. Sea of Thieves dünyasında bir korsan olarak görevlerinizin her birini başarıyla sonlandırmak adına çabalayacaksınız.

 


Amerika ve İngiltere'de en çok satan oyun Sea of Thieves olduAmerika ve İngiltere'de en çok satan oyun Sea of Thieves oldu
Sea of Thieves'e gelecek olan içeriklerSea of Thieves'e gelecek olan içerikler
Sea of Thieves güncellendiSea of Thieves güncellendi

PAYLAŞ