Sea of Thieves güncellendi - Haberler - indir.com

Sea of Thieves güncellendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-26 11:35:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Mart ayında oyun tutkunlarının en çok beklediği oyunlardan bir tanesi, korsan oyunu Sea of Thieves olmuştu. Oyun çıkışından önce uzun bir süre beta sürecinde kaldı. Korsan temalı olmasının da avantajıyla, oyun dünyasında büyük bir heyecanla beklenen Sea of Thieves, çıktıktan sonra başarılı bulunsa da beklenen etkiyi yaratamadı. Sea of Thieves oyuncuları, oyunda buldukları hataları, geliştirici ekibe forum siteleri üzerinden iletti ve oyunun çıkışının hemen ardından, hata düzeltmelerini içeren bir güncelleme yayınlandı. Kısa bir süre önce, Sea of Thieves için yine bir güncelleme yayınlandığı haberi paylaşıldı.

Sea of Thieves'in yeni güncellemesinde hatalar giderildi

Mart ayının 20'sinde oyun severlerin beğenisine sunulan Sea of Thieves¸ çıkışından önce oyun dünyasında ne kadar çok beklenen bir oyun olsa da çıktıktan sonra beklenen etkiyi yaratamadı. Öyle ki geliştirici ekip, oyun çıktıktan sonra rastlanan hatalar nedeniyle hemen ertesi gün, hata düzeltmelerini içeren bir güncelleme yayınladı. Şimdi oyun için yeni bir güncellemenin daha yayınlandığı duyuruldu. Rare, oyunun beklenen etkiyi yaratmamasına dair de önümüzdeki aylarda gelecek olan güncellemelerle birlikte, oyunu geliştireceklerini söylüyor.

Sea of Thieves için yayınlanan son güncelleme ile oyunda yine bir takım hata düzeltmeleri yapıldı. Oyuncuların, bir takım şikayetleri bulunuyordu, geliştirici ekip bunların üzerine yoğunlaştı. 1.0.5 yamasının büyüklüğü 1.36 gb. Bu yamada konan iskeletlerin spawn olma sorunu düzeltildi. Bununla beraber, oyuncuların Pirate Hideout'daki barın arkasında sıkışma sorunu ve gemilerin battığında gökyüzüne fırlaması sorunu da giderildi. Geliştirici ekibin, oyuna yenilikler getirecek daha kapsamlı güncellemelerinin de önümüzdeki ay içerisinde çıkması bekleniyor. Bu güncellemenin ismi, The Hungering Deep olarak biliniyor.





PAYLAŞ