Scorp; Türkiye'nin Yepyeni Sosyal Medya Uygulaması - Haberler - indir.com

Scorp; Türkiye'nin Yepyeni Sosyal Medya Uygulaması

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-04-16 09:26:37
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Sizlere; Türkiye'de 2 üniversite öğrencisinin geliştirmiş olduğu, şu anda 300'den fazla üniversite öğrencisinin birlikte takım halinde çalıştığı, 'GİRİŞİM' ve 'YENİ MEDYA' çatısı altında yer alan Scorp adlı uygulamadan bahsedeceğiz.

Start-up projesi olarak 7 Şubat 2015'de AppStore'da yayına giren Scorp'un şu anda 95 bin kullanıcısı bulunuyor. 40'dan fazla öğrenci kulübü ile partnerlik anlaşması devam eden Scorp, özellikle Üniversite öğrencileri arasında popüler olan yeni bir sosyal medya uygulaması.

Scorp

'Videolu sözlük' terimini hayatımıza sokan uygulama, Türkiye'de sanal ortamda popülerleşen sözlük konsepti ile 15 saniyelik video çekimini bir araya getirdiği gibi kullanıcıların pek çok alanda sorunlarına cevap bulmalarına, güncel sorunlar ve popüler konular üzerine bu videolarla paylaşım yapmalarına imkan tanıyor. Bu sayede kullanıcılar merak ettikleri ya da akıllarındaki tüm soruların cevaplarını birbirleriyle yaptıkları paylaşımlarla bulabiliyorlar.

Farklı başlıkların bulunduğu Scorp'ta kullanıcılar ilgilerini çeken başlıklara giderek video paylaşımları yapabiliyorlar. Eğer kullanıcı paylaşım yapacağı kategoriyi bulmazsa kendi kategorisini açma imkanı da bulabiliyor.

Tüm paylaşımların bir akış halinde görülebildiği Scorp uygulamasında izlenen videolar beğenilebiliyor. Bunun yanında diğer kullanıcılar tarafından en çok beğenilen videolar ayrı bir  kategori başlığı altında takip edilebiliyor.

Son zamanlarda Üniversite öğrencileri arasında hızla yayılan Scorp, tüm diğer sosyal medya kanallarının en iyisi olmayı hedefliyor. Şimdilik sadece iPhone'larda kullanılabilen uygulama ilerleyen zamanlarda Android telefonlar için de yayınlanacak.

Eğer sizde yeni bir sosyal medya dünyasına katılmak ve görüntülü sözlük deneyimi yaşamak istiyorsanız tamamen ücretsiz olan Scorp uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iOS cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ