Scorp Hesabı Silme İşlemleri Nasıl Yapılır? - Haberler - indir.com

Scorp Hesabı Silme İşlemleri Nasıl Yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-28 16:03:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Soru-Cevap

Kullanıcıların 15 saniyelik kısa videolar çekerek paylaştıkları özel bir platform olarak Scorp, bir dönemin en popüler platformlarından biridir. Scorp videoları zaman zaman rahatsız edici olabiliyor. Şöyle ki kullanıcıların eğlenceli anlar yaşamasını sağlayan ve birbirinden farklı özellikler sunan Scorp uygulaması zaman zaman cinsel içerikli, küfür içerek ve kullanıcıları rahatsız eden içeriklere de ev sahipliği yapmıyor değil. Bu durum karşısında Scorp uygulamasını kullanmak sizi rahatsız ediyorsa hesabınızı tamamen silmek isteyebilirsiniz. Scorp hesabını tamamen silmek için yazımızdan bilgi alabilirsiniz. 

Milyonlarca kullanıcının dilediği konu ile ilgili düşüncelerini 15 saniyelik videolar ile paylaşabildikleri bir temaya sahip olan Scorp platformu, popüler platformlar tarafından da tavsiye edilen bir uygulamadır. Kadın erkek ilişkileri, moda, alışveriş, siyaset, eğlence ve daha bir çok konu ile ilgili paylaşımların yapıldığı bir platformda kullanıcıları rahatsız edici içerikler üreten kullanıcıların da Scorp üzerinde hesapları bulunuyor. Üstelik bu rahatsız edici içerikler zaman zaman ciddi boyutlara da ulaşabiliyor. Bu hesaplar tarafından yapılan paylaşımlardan dolayı rahatsız oluyorsanız Scorp hesabınızı tamamen silebilirsiniz. Bunu yapmak için yazımızda sunulan bilgilerden faydalanarak hareket edebilirsiniz. 

Scorp Hesap Silme Adımları

- Scorp hesabınızı tamamen silmek için ilk olarak Scorp'un destek sayfasına giriş yapmanız gerekiyor.

- Bu sayfada yer alan boşluklara ad, soyad, e-posta, telefon bilgilerinizi yazıp “Lütfen bir konu seçin” açılır menüsünden “Hesabımı kapatmak istiyorum”u seçeneğini seçerek işlemlerinize devam ediyorsunuz.

- Yeni alana Scorp kullanıcı adınızı ve hemen ardından ise karşı tarafa iletmek istediğiniz mesajı kısa bir şekilde yazıp "Gönder" butonuna tıklayarak hesap silme işlemini tamamlamış olacaksınız. Gördüğünüz gibi Scorp hesabınızı silmek sandığınızdan çok daha kolaydır. Hesabınızı tamamen silmek için  yukarıdaki adımları takip ederek hesabınızı tamamen silin. Burada bilmeniz gereken önemli nokta ise hesabınızı sildiğiniz taktirde Scorp içerisinde yer alan ögelere erişim sağlayamayacaksınız. 





PAYLAŞ