Score! World Goals Android'e Geldi - Haberler - indir.com

Score! World Goals Android'e Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Futbol oyunlarını seven iOS kullanıcılarının oynadıkları en popüler oyunlar arasında yer alan ''Score! World Goals'', bugün itibari ile Google Play Store'da yayınlanarak Android kullanıcılarına sunuldu.

iOS platformunda yayınlandıktan sonra oyunda bulunan tek dokunuş kontrol sistemi sayesinde Dünya kupalarında efsaneleşmiş olan golleri yeniden canlandırabileceğiniz oyun nihayet Android platformunda yayınlanarak ücretsiz bir şekilde kullanıcılara sunuldu. 

Dünya kupalarında atılan efsanevi gollerin simule edildiği oyunda parmaklarınızı kullanarak size verilen gol pozisyonları dahilinde topun geliş açısını, hızını hesaplayarak doğru zamanlama ile bitirici vuruşları yapmanız gerekmektedir. En iyi pozisyonları yakalayarak attığınız her golde puan kazanabileceğiniz oyunda ayrıca zorlandığınız bölümleri daha kolay bir şekilde geçebilmeniz için uygulama içi satın alma seçeneğini kullanarak yardımcı araçlar satın alabilir ve zorlandığınız bölümleri kolaylıkla geçebilirsiniz.

Gerçekçi grafik motoru ve birbirinden eşsiz oyun içi ses efektlerini de bulabileceğiniz oyunun tanıtım videosunu izleyebileceğiniz gibi iOS ve Android cihazlarınıza yüklemek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Android için Score! World Goals indir

iOS için Score! World Goals

Score! World Goals Tanıtım Videosu





PAYLAŞ