Scalebound Oyunu Nintendo İçin Yeniden Doğuyor - Haberler - indir.com

Scalebound Oyunu Nintendo İçin Yeniden Doğuyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-20 14:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

PC ve Xbox One konsolu için geliştirilen oyun olan Scalebound için 2017’de yaşanan gelişme ile Ocak ayının ortalarında iptal edilmişti. O dönemden beri oyun hakkında resmi bir gelişme yaşanmamış olsa da, ortaya çıkan yeni detaylara göre yakın bir zamanda bir sürpriz yaşanabilir. Bu noktada Nintendo’nun Scalebound oyununu Switch oyuncularına sunması düşünülüyor. PlatinumGames’e ait olan Vanquish, Nier Automata ve Bayonetta serilerine ek olarak bir başka kaliteli yapım Scalebound’un ekleneceği bekleniyor. Hideki Kamiya tarafından yönetilen ve geliştirilmeye 2013 yılında başlanan Scalebound, rol yapma ve aksiyon türünde karşımıza geliyor.

Scalebound Nintendo Switch İle Gelebilir

Huawei’nin kurucusu Ren Zhengfei ABD’ye sert çıktı!Huawei’nin kurucusu Ren Zhengfei ABD’ye sert çıktı!

Scalebound oyunu Draconis adlı dünyada macera içerikli Drew adına sahip bir karakterin başından geçen olayları ele alıyor. Bu ana karaktere Thuban adlı bir ejderhanın da ana karakterimize eşlik etmesi bekleniyordu. Ancak geliştirmelerde yaşanan sorunlardan sonra Scalebound oyununun beklenen tarihe kadar yetişmeyeceği ve bu yüzden Microsoft ile Platinum Games arasının bozulduğu için projenin 2017 Ocak ayında iptal edildiği belirtiliyor. Nintendo Insider kaynaklarına göre ise Nintendo şirketi Scalebound oyununu Switch platformuna özel olarak entegre etmekle uğraşıyor.

2019'da Nintendo Switch'e hangi oyunlar gelecek?

Geçtiğimiz hafta ise Game Informer sitesindeki Imran Khan tarafından yapılan söyleşide şu sözler dile getirildi. "Bu, daha fazla kaynağa ulaştığımda yakın bir zamanda yazacağım bir şey. Ölü olduğu düşünülen bir oyun var ki Nintendo diriltiyor ve insanların beklediği bir şey değil bu. Çoktan unutulmuş - resmi olarak tümüyle iptal edilmiş bir oyun."  Nintendo tarafından tekrar dirilmesi hedeflenen oyunun Switch konsolu için nasıl bir geliştirmeye sahip olacağı merak ediliyor. Microsoft cephesinin oyunun haklarını elinde tutmasından ötürü bakalım ilerleyen günlerde söz konusu bu oyun için şirketlerden nasıl adımlar gelecek göreceğiz.


Xbox Oyunlarının Tümü Project xCloud Tarafından DestekleniyorXbox Oyunlarının Tümü Project xCloud Tarafından Destekleniyor
Geçen Haftanın En Çok Okunan Haberleri 11 - 17 Şubat 2019Geçen Haftanın En Çok Okunan Haberleri 11 - 17 Şubat 2019

PAYLAŞ