Satışa sunulan Huawei Nova 6 SE özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Satışa sunulan Huawei Nova 6 SE özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-27 20:29:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli telefon üreticisi Huawei’nin markalarından birisi olan Nova tarafından yeni Huawei Nova 6 ve Nova 6 5G modelleri sonrasında Nova 6 SE cihazı da tanıtıldı. Serinin diğer üyelerine göre daha bütçe dostu bir yapıda olan Huawei’nin Nova 6 SE modeli fiyat performans bir yapıda geliyor. Nova 6 SE modeli sahip olduğu uygun fiyatı ile daha geniş bir kitleye hitap ediyor. Ön kamerası ekran deliğinde yer alan modelde ince çerçeveler bulunuyor. Parmak izi sensörü cihazın yan tarafında yer alırken, iPhone 11 Pro modelinde yer alan benzeri bir kamera modülü barındırıyor. Bu kamera modülünde ise 48 megapiksel + 8 megapiksel ultra geniş açı + 2 megapiksel derinlik sensörü + 2 megapiksel makro sensör olmak üzere dörtlü bir kamera sistemi görüyoruz.

Huawei Nova 6 SE teknik detayları

Huawei P30 Lite 2020, Google hizmetleriyle satışa sunulacak!Huawei P30 Lite 2020, Google hizmetleriyle satışa sunulacak!

Cihazın ön yüzeyinde ise 16 megapiksellik bir kamera bulunurken, 6.4 inçlik FHD+ LCD bir ekran bulunuyor. Bu cihazda işlemci gücü olarak Kirin 810 işlemcisini görüyoruz. 8 GB RAM’e sahip olan modelde 128 GB dahili depolama bulunuyor. 4200 mAH pile sahip olan modelin 40W SuperCharge hızlı şarj desteği de yer alıyor. Henüz detaylar belli olmasa da, modelin Android lisansı olmaması bekleniyor. Model 315 dolar satış etiketine sahip olurken cihaz üç farklı renk seçeneğine sahip olacak.

Bakalım model ülkemizde satışta olacak mı göreceğiz.


Beş kameralı Huawei P40 Pro'dan yeni görsel ortaya çıktıBeş kameralı Huawei P40 Pro'dan yeni görsel ortaya çıktı
Huawei telefon tarafında bölünüyor mu?Huawei telefon tarafında bölünüyor mu?

PAYLAŞ