Satın Alabileceğiniz En İlginç 5 Teknolojik Ürün - Haberler - indir.com

Satın Alabileceğiniz En İlginç 5 Teknolojik Ürün

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-13 12:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

İnternet üzerinden satın alabileceğiniz en ilginç teknolojik ürünleri sizler için derledik. Bazı ürünler oldukça ucuz fiyat etiketlerine sahip olurken bazıları ise alınırken düşünmesi gereken ürünler oldu. Daha çok eğlencelik içeriklere sahip olan bu teknolojik ürünler çeşitli ilgi alanlarına hitap ediyor. Paranız var ve bu parayı nereye harcayacağınızı bilmiyorsanız, bu noktada en ilginç ve dikkat çekici teknolojik ürünlere göz atabilirsiniz.

En İlginç Teknolojik Ürünler

Starcraft Protoss Pylon USB Şarj

Starcraft oynamayı seven bir oyuncuysanız oyunda yer alan Protoss ırkına yönelik bu cihaz tam size göre diyebiliriz. Sevilen oyun starcraft hayranlarının seveceği bu cihaz ile masanızın üzerinde cihazlarınızı USB girişi ile şarj edebilirsiniz. Aynı anda iki telefonu şarj edebilme imkanı sunan bu cihaz 2.1 amper çıkış gücü sağlıyor. Thikgeek üretim bu ürünün yurt dışı fiyatının 25 dolar seviyelerinde olduğunu hatırlatalım.

Mini Buzdolabı

Özellikle yaz mevsiminde içecekleriniz için kullanabileceğiniz bu mini buzdolabını masanızın üzerinde konumlandırabilirsiniz. Doctor Who temalı bu buzdolabına tam 6 adet 330 ml’lik kutu içecekler çok rahat bir şekilde sığabiliyor. Lisanslı olarak bulunan bu buzdolabı ile bilgisayar başından ayrılmadan içeceklerinizi soğuk bir şekilde tutabilirsiniz.

Motorlu Kağıt Uçak

Kağıttan uçak yapmayı bilmeyen yoktur. Ancak bu teknolojik ürün ile kağıttan uçaklarınıza yerleştireceğiniz motor sayesinde uçağı havada mobil cihazınız ile kontrol edebilirsiniz. Uçuş keyfi yaşatan bu ürün akıllı telefon ile iletişimde kalarak pervaneli motoru sayesinde 10 dakikaya kadar bir uçuş deneyimi sunabiliyor. USB giriş üzerinden şarj olan bu motoru yurt dışı üzerinden 40 Euro fiyat etiketiyle sahip olabilirsiniz.

Mini Cooper S Mouse

Görünümü ile tam bir mini Cooper S model aracına sahip bu ürün bir Mouse görevi görüyor. Mini Cooper hayranlarına özel olarak çıkartılan bu Mouse dikkat çekici tasarımı ile ortamda ilgi odağı oluyor. Bu ürünün ne derece ergonomik olduğu bilinmezken, tasarım noktasında ön tarafta yer alan farlar LED desteği ile aydınlatılıyor. Kablolu bir yapıya sahip olan bu Mouse 800-1600 DPİ sunarken 20 dolar fiyat etiketlerine bulunabiliyor.

Robotik Kol

Mini robotları seven kullanıcılar için alınabilecek ilginç yapılı OWI robotik kol ile çeşitli küçük işler yaptırabilirsiniz. Beş kontrolcüye sahip kumandası ile bu robotik kol bir cisimi belli noktalar arası taşıma görevi yapabiliyor. Eğlenceli bir yapıya sahip olan bu robotik kol’un kullanımı ilk başta karmaşık gelebiliyor. Ancak her kontrolcü farklı bir yönetim isterken OWI robotik kolu 50 dolar fiyat etiketi ile yurt dışı sitelerinden erişmek mümkün oluyor.

 Değişik ve ilginç teknolojilere ilginiz var ise listede yer alan ürünlere göz atarak ilginizi çeken ürünü tercih edebilirsiniz. Bu ürünler daha çok yurt dışı kaynaklı Amazon gibi sitelerden bulunabileceğini hatırlatalım.





PAYLAŞ