Satıcılar Mağazalarını, n11 Mağaza Uygulamasıyla Yönetiyorlar - Haberler - indir.com

Satıcılar Mağazalarını, n11 Mağaza Uygulamasıyla Yönetiyorlar

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Online ticaret platformu n11.com, satıcıların her türlü ihtiyacını karşılamak amacıyla geliştirdiği Mağaza Yönetim Paneli'ni mobil cihazlara uyarlayarak geliştirdiği n11 Mağaza uygulamasını 11 bin kayıtlı satıcının hizmetine sundu.

Birinci kuruluş yılını geride bırakan ve bu süreç içerisinde önemli gelişmelere imza atan e-ticaret platformu n11.com, bu yılın başından bu yana yayınladığı mobil uygulamaları ile hem tüketicilerin hem de satıcıların cepten alışveriş trafiğine yönelik olumlu sonuçlar kaydetmişti. 

Şimdi de platform, satıcıların tüm ihtiyaçlarını mobil cihazları üzerinden yönetebilecekleri n11 Mağaza adlı Mağaza Yönetim Paneli uygulamasını Android ve iOS platformlarında indirmeye sundu.

n11.com Mağaza

n11 Mağaza uygulaması sayesinde satıcılar, satış durumlarını izleyebilirken aynı zamanda işlem bekleyen siparişlerini de kolaylıkla yönetebilecekler. Satışa uygun ürün sayısı, stok durumu, yeni siparişlerin onayı, fiyat güncelleme gibi işlemleri de kolaylıkla yerine getirebilecekler.

Ürün fotoğrafları çekilerek mağazada ilgili ürüne eklenmesini de sağlayan n11 Mağaza aynı zamanda satıcılara, 7 günlük satış grafiği, sipariş durum özeti, ürün durum özeti gibi temel bilgilerin yanı sıra mağazanın satış ve teslimat hızına göre oluşturulan Mağaza karnesi de uygulama üzerinden takip edebilmelerini sağlıyor.

n11.com satıcılara ücretsiz olarak sunduğu n11 Mağaza ile tüketiciler için sunulan n11.com uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar üzerinden Android, iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ