Şaşırttan Huawei P30 ve Mate 20 satış rakamları - Haberler - indir.com

Şaşırttan Huawei P30 ve Mate 20 satış rakamları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-20 11:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli popüler telefon üreticisi Huawei, Almanya’nın Münih şehrinde gerçekleştirmiş olduğu etkinlik ile beraber Mate 30 ve Mate 30 Pro modellerini kullanıcıların beğenisine sundu. Cihazların tanıtım öncesinde ise Huawei şirketinin son rakamları ve gidişatı hakkında bazı raporlar paylaşıldı. Buna göre baktığımız zaman Huawei P30 satış rakamları ile Mate 20 serisinin satış rakamları oldukça dikkat topladı. Huawei CEO’su Richard Yu tarafından paylaşılan bilgilere bakacak olursak Huawei’nin hem Mate hem de P serisindeki güncel akıllı telefonları önceki modellere göre çok daha yüksek bir satış rakamına ulaşmış durumda. Bu durum ile beraber amiral gemilerine olan ilginin daha da fazla olduğu açık bir şekilde gözüküyor.

Huawei P30 ve Huawei Mate 20 Satış Rakamları

Xiaomi Mi Band 4 rakibi Huawei akıllı bileklik yakında tanıtılacakXiaomi Mi Band 4 rakibi Huawei akıllı bileklik yakında tanıtılacak

Buna göre Mate 20 satışlarının 16 milyon seviyelerine ulaştığı belirtilirken, Mate 10 modelinin 10 milyon seviyesinde bir satışta kaldığı biliniyordu. Bu noktada oldukça fazla ilerleme sağlanmış diyebiliriz. Huawei P30 serisi tarafında ise işler daha iyi gidiyor diyebiliriz. Buna göre Huawei P30 serisinin satışının üzerinden henüz 6 aylık bir süre geçmesine rağmen satış rakamları 17 milyonu aşmış durumda. Ayrıca Huawei P30’un 10 milyon satış seviyesini iki ay gibi bir sürede aştığını belirtelim. P20 serisi ise 10 milyon barajını 5 ay gibi bir sürede aşmıştı. ABD yasaklarından ötürü Google uygulamaları yer almayan Mate 30 sersiinde bu satış rakamlarının ciddi bir düşüşe geçmesi bekleniyor.

Huawei ise şuan için pazarda bulunan modelleri ile kullanıcılarını memnun etmişe benziyor. Şirketin akıllı saat modeli Watch GT ise 10 ay önce piyasaya sürülmüş olup 3 milyon barajını aşmış durumda. Ayrıca Mate 30 ile beraber tanıtılan Watch GT2’nin LiteOS işletim sistemine sahip olduğunu belirtelim.


Huawei dünyanın en hızlı yapay zekâ eğitim sistemini geliştiriyorHuawei dünyanın en hızlı yapay zekâ eğitim sistemini geliştiriyor
Merakla Beklenen Huawei Mate 30 Pro resmi olarak tanıtıldıMerakla Beklenen Huawei Mate 30 Pro resmi olarak tanıtıldı

PAYLAŞ