Şans Temelli Yerli Android Oyunu Two Doors - Haberler - indir.com

Şans Temelli Yerli Android Oyunu Two Doors

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Yerli oyun geliştiricisi Manchot Studios tarafından geliştirilerek Google Play Store'da ücretsiz olarak yayınlanan Two Doors diğer adıyla 'iki kapı', temelinde şans faktörünün rol aldığı bir seçim yapma oyunudur.

Two Doors (iki kapı)'da oyuncular, oyun ile gerçek hayat arasında bir bağ kurmaya çalışarak oyun içerisinde karşılarına çıkacak olan iki kapıdan birisini seçecek ve hayatta karşılaştıkları herhangi bir olay karşısındaki seçimler gibi kendileriyle özdeşleştirebilecekler. Seçilen kapılardan doğru olanı oyuncuyu bir sonraki bölüme götüreceği gibi yanlış kapının seçiminde ise oyun sonlanacaktır.

Two Doors (iki kapı) indir

Türkçe ve İngilizce dil desteğinin bulunduğu oyun Android cihazınızın varsayılan diline göre ayarlanmakla beraber oyun tasarımında karamsar bir atmosferinde olduğunu belirtelim.

Hem oynanışı hem de amacı ile farklı bir oyun olarak karşımıza çıkan Two Doors (iki kapı) oyununu aşağıdaki bağlantıyı kullanarak Android cihazınıza indirebilir ve oyun için yayınlanmış olan oynanış videosunu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

İki Kapı Oyun içi Videosu


PAYLAŞ