SanDisk'ten iOS cihazları için 256GB harici depolama alanı - Haberler - indir.com

SanDisk'ten iOS cihazları için 256GB harici depolama alanı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-06 15:15:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

iOS işletim sistemi için harici bellek üreten SanDisk firması, bugüne kadar cihazlarını iXpand Flash Drive markası altında sunuyordu. Android işletim sisteminde var olan harici bellek, iOS sisteminde yer almıyor. Sony 2014 yılında, iXpand Flash Drive piyasaya iPhone ve iPad için sunmuştu. iXpand Flash Drive, iPhone ve iPad'deki cihaza aktarılmak istenilen verilerin, aktarılması konusunda kolaylık sağlıyor. Böylece iPhone kullanıcılarının yaşadığı depolama sorununa çözüm oluyor. iPhone kullanıcılarının depolama sorununa çözüm olan SanDisk, Mobil Dünya Kongresinde belleklerin kapasitesinin 256 GB'a kadar yükseltildiği öğrenildi.

iOS işletim sisteminde Android'de olduğu gibi harici depolama belleği desteği bulunmuyor. SanDisk iPhone kullanıcıları için dahili bellek desteğini iXpand Flash Drive adlı cihazıyla sağlıyor. Geçtiğimiz günlerde Mobil Dünya Kongresinde cihazın 256 GB'a yükseltildiği bilgisi elde edildi. Tasarımında yeniliğe gidilen iXpand, artık USB 3.0 desteğine de sahip. Aynı zamanda 256 GB'la daha yüksek depolama hafızası ile gelecek. artık USB 3.0 bağlantısı sayesinde de hem Android cihazlarda hem de iOS cihazlarda kullanılabilecek.

iXpand, bundan önce kullanıcılarına 32 GB, 64 GB ve 128 GB seçeneklerini sunuyordu. Şimdi hafızasını ikiye katlayarak 256 GB'a yükseldi. Özellikle iOS cihazlara hitap eden iXpand, biraz da bu nedenle diğerlerinden daha pahalı. 32GB iXpand belleğin yaklaşık 180TL civarında olduğu biliniyor. 256 GB'a sahip olan iXpand'in de 280 dolar olacağı biliniyor.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ