SanDisk'ten Dünyanın ilk 4TB Kapasiteli SSD'si (Video) - Haberler - indir.com

SanDisk'ten Dünyanın ilk 4TB Kapasiteli SSD'si (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Depolama çözümlerinde dünyanın bir numaralı üreticileri arasında yer alan SanDisk, kurumsal pazarlara yönelik geliştirdiği dünyanın ilk 4TB'lık SSD'sini resmi sitesi üzerinden duyurdu.

Her geçen gün gelişen ve Ultrabook sınıfı dizüstü bilgisayarların kullanımıyla yaygınlaşan SSD'ler (Solid State Drive) sağladıkları performansın yanı sıra depolama kapasiteleri ile de dikkat çekiyor.

Şimdiye kadar üretilmiş dünyanın ilk en yüksek kapasiteli SSD olarak duyurusu yapılan 4TB depolama alanına sahip SanDisk Optimus MAX adı verilen SSD'de bunlardan birisi olarak karşımıza çıkmış durumda.

4TB SanDisk Optimus Max

Sağladığı depolama kapasitesiyle tam anlamıyla kurumsal pazarlar için üretilmiş olan 4 TB'lık SanDisk SSD, 100.2 mm x 69.85 mm x 9.5 mm boyutlarında olup saniyede 400 MB yazma ve okuma hızına sahip.

SanDisk tarafından yapılan açıklamada ise cihazın 6TB ve 8TB'lık depolama alanına sahip versiyonununda üretim aşamasında olduğu ve önümüzdeki yıl içerisinde tüm dünyaya duyurulacağı belirtiliyor.

Şimdilik sadece kurumsal pazarları hedeflediği açıklanan 4TB'lık SanDisk Optimus Max'in satış fiyatıyla ilgili bir bilgi bulunmasa da bu ürünün özellikle veri merkezleri ve medya siteleri tarafından tercih edileceği belirtiliyor.

Konuyla ilgili SanDisk tarafından yayınlanan 4TB SanDisk Optimus Max tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.




4TB SanDisk Optimus Max SSD Tanıtım Videosu


PAYLAŞ