SanDisk'den 4 TB USB Bellek Geliyor! - Haberler - indir.com

SanDisk'den 4 TB USB Bellek Geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-09 23:40:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Teknoloji

CES 2019 Tarihi yaklaştıkça, teknoloji devleri de yeni ürünlerini sergilemeye devam ediyor. Bu teknoloji ürünlerinin arasına SanDisk'ten 4 TB boyuta sahip USB Bellek ile bir atılım geldi.

Özellikle hafıza kartları ve USB bellekler söz konusu olduğunda ülkemiz ve dünya genelinde oldukça popüler olan SanDisk, CES 2019 fuarında dünyanın ilk 4 TB depolama alanına sahip USB belleğinin prototipini sundu.

SanDisk'ten Dünyanın ilk 4TB Kapasiteli SSD'si (Video)SanDisk'ten Dünyanın ilk 4TB Kapasiteli SSD'si (Video)

Dünyada bir ilk!

Ürün CES Fuarı için hazırlandığından dolayı şu anlık sadece prototip olarak biliyoruz. Fiyatı, çıkış tarihi hakkında net bir bilgi yok. Bu bilgilerin yanı sıra USB-C kablosuyla birlikte gelmesinden dolayı, küçük boyutlara sahip harici bir disk olarak kullanılabilir.

Piyasada en yüksek depolama alanına sahip USB Bellekler ortalama 2 TB iken, fiyatları 1200 dolar kadar çıkabiliyor. bu ürün için beklenilen fiyat ise ortalama 2000 dolar ve üzerinde. Boyut olarak ufak olsa da diğer harici disklere göre bu USB Belleklere 10 kat fazla para vermek kullanıcılar tarafından pek hoş olmayacaktır.

SanDisk 4 TB USB Bellek 2019 CES Fuarında kendini gösterecek. CES 2019, 8 Ocak-11 Ocak 2019 Tarihlerinde karşımıza çıkacak.


Western Digital, 19 Milyar Dolar'a Sandisk'i Satın Aldı!Western Digital, 19 Milyar Dolar'a Sandisk'i Satın Aldı!
4K çözünürlüğündeki filmi 15 saniyede aktarabilen USB bellek4K çözünürlüğündeki filmi 15 saniyede aktarabilen USB bellek
SanDisk'ten iOS cihazları için 256GB harici depolama alanıSanDisk'ten iOS cihazları için 256GB harici depolama alanı

PAYLAŞ