Sanction Scanner Duyuruldu! - Haberler - indir.com

Sanction Scanner Duyuruldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-17 12:05:02
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Daha önce adını Banktech ve Fintech gibi ürün ve hizmetleriyle duyuran Codevist Teknoloji, ilk global ürünü Sanction Scanner'ı tanıttı!

Özellikle finansal alanda çalışan şirketlere compliance süreçlerinden geçmek bir hayli zor. Her ülkede farklı yaptırımlar listesine erişmek, onları sorgulayacak yapıyı oluşturmak, sisteme entegre etmek ve tüm bu yapıyı güncel tutmak göründüğü kadar kolay olmuyor.

TEB Üniversitelerde Dijital Finansal okuryazarlık eğitimi veriyorTEB Üniversitelerde Dijital Finansal okuryazarlık eğitimi veriyor

Sanction Scanner Duyuruldu!

Codevist Teknoloji tarafından geliştirilen Sanction Scanner ile şimdilik 13 ülkenin yaptırım listelerini izleyen, raporlayan ve anlaşılması kolay bildirimlerle verileri müşterilerine ulaştıran, web ekranları ve API üzerinden sorgulayan yazılımdır. Siyasi nüfuz sahibi kişileri de sorgulamayı sağlayan Sanction Scanner, API desteği, web ekranları üzerinden sorgulama, çoklu kullanıcı oluşturma gibi özellikleri de sununyor. Kişi ve organizasyon bilgileri üzerinden sorgulama yapma olanağı sağlayan Sanction Scanner aynı zamanda Pasaport numarası ve yerel kimlik numarasıyla sorgulama yapma olanağı da sağlıyor.

Listelerini sürekli güncel tutan Sanction Scanner uygulama üzerinde kendi kara liste ve APIleri ile birlikte yönetmenizi sağlıyor. Yine tek bir uygulama üzerinden arama sonuçlarınızı raporlar halinde karşınıza çıkaran uygulama Finansal kuruluşların olası Audit ve denetimlere kanıt sunma noktasında da KVKK ve GDPR uyumlu kanıtlarını da uygulama üzerinden yönetmeye olanak sağlıyor.

Bir çok da iş koluna hitap eden Sanction Scanner, yurtiçi ve yurtdışından finans kuruluşları, para transfer şirketleri ve kripto borsalar tarafından kullanılmayı da sağlıyor.


Katlanabilir özelliğe sahip ilk telefona finansman engeli!Katlanabilir özelliğe sahip ilk telefona finansman engeli!

PAYLAŞ