Sanal Gerçeklik Gözlüğü Samsung Gear VR Satışa Çıktı! - Haberler - indir.com

Sanal Gerçeklik Gözlüğü Samsung Gear VR Satışa Çıktı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Eylül ayında IFA 2014 etkinliğinde görücüye çıkan artırılmış gerçeklik gözlüğü Samsung Gear VR nihayet satışa sunuldu. Samsung resmi sitesi üzerinden sipariş edilebilen gözlüğün fiyatı ise 199.99 dolar.

Galaxy Note 4 akıllı telefon ile uyumlu çalışabilen Gear VR, Oculus desteğiyle geliştirilmiş. Bu sayede de Oculus uygulama mağazasındaki oyun ve uygulamalara gözlük üzerinden erişim sağlanabiliyor.

Samsung Gear VR

360 derecelik panoramik görüntü açısına sahip olan Gear VR'ın satıştaki modeli ''Samsung Gear VR Innovator Edition'' olarak adlandırılmış ve özellikle geliştiricilere odaklanmış bir model olarak ön plana çıkıyor.

Kablosuz olarak kullanılabilen ve bu özelliğinden dolayı diğerlerine göre daha fazla tercih edileceğini düşündüğümüz sanal gerçeklik gözlüğü Gear VR, Samsung'un giyilebilir teknolojiler alanında geliştirdiği en heyecan verici ürünü olarak değerlendiriliyor.

Sadece Samsung Galaxy Note 4 kullanıcılarıyla sınırlı olan Gear VR'ı sipariş vermek istiyorsanız buraya tıklayarak, ürünün satış sayfasına erişebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ