Sanal Gerçeklik Gözlüğü LookVR'ı İnceledik! - Haberler - indir.com

Sanal Gerçeklik Gözlüğü LookVR'ı İnceledik!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-05-19 14:56:10
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : İnceleme

iyat uygunluğunun yanında sunduğu kaliteyle hayli başarılı olan yerli üretim sanal gerçeklik gözlüğü LookVR Cardboardindir.com ofisimizde sizler için inceledik. Sanal Gerçeklik Gözlüğü LookVR inceleme videosunu mutlaka izlemelisiniz.

Dilerseniz sizlere LookVR hakkında kısa bir bilgi verelim.

LookVR Cardboard uygun fiyatla satılan ve tamamen ülkemizde üretilen bir sanal gerçeklik aksesuarıdır. Bu aksesuarı Android yada iOS telefonunuz ile kullanabiliyorsunuz. Gözlük için Google Play ve App Store'da telefonunuza yükleyebileceğiniz yüzlerce uygulama ve oyun yer alıyor.

Telefonunuzla uyumlu olan bu yazılımlar telefonunuzdaki görüntüyü ikiye bölerek LookVR'da bulunan mercekler yardımı ile 3 boyut etkisi oluşturuyor. Ancak bu bilindik 3 boyutlu gözlüklerden daha farklı. Zira LookVR, gözün görebileceği tüm alanı kapatıp merceklere yönlendirmesi ve aynı zamanda harekete duyarlı olması nedeniyle gerçeklik etkisini daha üst seviyeler taşıma özelliğine sahip. Kısaca LookVR ile sanal gerçekliği sonuna kadar yaşıyorsunuz. Demek istediğimizi videonun 13:10 ve 15:30 dakikalarında yer alan görüntülerden anlayacaksınız. :)

indir.com ekibimizle incelediğimiz ve oldukça eğlenceli vakit geçirdiğimiz LookVR Ankara merkezli TCTEC ARGE İNOVASYON firması üretiyor. LookVR'ı satın almak isterseniz http://look-vr.com/ adresinde yer alan Mağaza bağlantısına tıklayabilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Sanal Gerçeklik Gözlüğü Look-VR İnceleme Videosu


PAYLAŞ