Sanal gerçeklik gözlüğü için en iyi mobil uygulamalar - Haberler - indir.com

Sanal gerçeklik gözlüğü için en iyi mobil uygulamalar

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-28 20:59:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

VR deneyimi yaşamak istiyorsanız çok da pahalı ekipmanlara ihtiyacınız olmamaktadır. Bunun için ucuz bir sanal gerçeklik gözlüğü ve akıllı telefon ile sanal gerçeklik deneyimi yaşamanıza yeterli olacaktır. Kullanıcı hayatında bir süredir yer alan sanal gerçeklik, geleceğin teknolojisinde büyük bir yer alması bekleniyor. Pahalı ekipmanlar ile üst düzey görüntü kalitesi ve deneyimler yaşanabilirken, bu alanda Oculus Rift ve PlayStation VR gibi üst seviye isimlerin markalarını görüyoruz. Ancak VR deneyimini yaşamak için ucuz bir VR gözlüğü ile akıllı telefonunuzun olması yeterli olacaktır.

Mobil uygulama mağazalarında yer alan ve ucuz sanal gerçeklik gözlüklerinde deneyimleyebileceğiniz birçok uygulama bulunuyor. Bu içeriğimizde ise ucuz sanal gerçeklik gözlükleri ile kullanabileceğiniz en iyi VR uygulamaları neler bunlara göz atacağız.

DOOM 3 şimdi VR deneyimine sunulduDOOM 3 şimdi VR deneyimine sunuldu

Ucuz sanal gerçeklik gözlükleri için en iyi VR gözlükler

  • VR Space Stalker
  • InMind VR
  • VR Noir
  • Orbulus
  • Roller Coaster VR
  • Jurassic VR
  • Within
  • Star Chart VR

VR Space Stalker

VR Space Stalker ile yerinizden kalkmadan uzayda maceralara atılabilirsiniz. 360 VR uzay simülatörü olan bu uygulamada amaç düşman gemileri size erişmeden kalkanlarınız tükenmeden gemileri havaya uçurmak olacaktır.

InMind VR

Tercih edebileceğiniz bir diğer uygulama ise InMind VR oluyor. Mikroskobik boyutta insan vücudunun derinliklerine doğru yolculuk yapabiliyorsunuz.

VR Noir

Ücretsiz sanal gerçeklik uygulaması olan VR Noir ile özel bir dedektif rolünü üstleniyorsunuz. İnteraktif hikaye yapısına sahip olan oyun, 3D film havasında ilerliyor.

Orbulus

En gerçekçi uygulamalardan olan Orbulus, gerçek dünyada ziyaret edemeyeceğiniz yerlere doğru bir yolculuğa çıkabiliyorsunuz.

VR Roller Coaster

VR gözlükler için geliştirilen birçok Roller Coaster uygulaması bulunuyor. Google Play Store’da yer alan ve 5 milyondan fazla indirmeye sahip olan VR Roller Coaster, en başarılı yapımlar arasında yer alıyor.


Facebook VR reklam denemesinde olumsuz gelişmeFacebook VR reklam denemesinde olumsuz gelişme
PlayStation 5 için VR başlıklar parmak hareketlerini belirleyebilecekPlayStation 5 için VR başlıklar parmak hareketlerini belirleyebilecek

PAYLAŞ