Sanal etkinlik düzenleme platformu: Google Fundo - Haberler - indir.com

Sanal etkinlik düzenleme platformu: Google Fundo

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-10 21:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Google, Fundo olarak adlandırdığı yeni içerik üretici odaklı platformunu resmi olarak duyurdu. Bu platform, sanal dünyada gerçek bir etkinlik düzenlemenin yepyeni bir yolu.

Google, içerik oluşturucuların bilet satarak tamamen sanal bir biçimde etkinlik düzenleyebilmelerine imkan sağlayan yeni eğlence platformu Google Fundo'nun tanıtımını yaptı. Esasında Google'ın Area 120 adlı ön kuluçka merkezlerinden doğan bu servis, uzun süredir sınırlı sayıda kullanıcı tarafından test ediliyordu; bugünden itibaren ise şirket, Fundo'yuu test sürecinden çıkartıp bütün kullanıcıların hizmetine sundu.

Apple, Google ve Dropbox'a İtalya'da veri ihlali soruşturmasıApple, Google ve Dropbox'a İtalya'da veri ihlali soruşturması

İşte karşınızda Google Fundo

Google Fundo'nun odak noktası aslında içerik üreticiler. Google, bu deneysel proje sayesinde içerik üreticilerin hayranları ile yüz yüze gelmesini daha fazla kolay hale getirebilmek için ve bir nebze olsun onlara yardımcı olmayı amaçladığını ifade ediyor. alnız bunu Zoom gibi servislerle karıştırmamak gerekiyor. Google Fundo, tamamen eğlence ve etkinlik düzenleme odaklı bir servis; Zoom’a rakip olma gibi bir iddiası yok.

Üreticiler için tasarlanmış ve oluşturulmuş sanal etkinlikler ve deneyimler için bir platform olan Fundo ile, yüz yüze görüntülü sohbet kullanılarak her şey canlı ve etkileşimlidir. Ve bunların hepsi bilgisayarınızı veya telefonunuzu kullanarak, evinizin rahatlığında veya hareket halindeyken gerçekleşir.

 İçerik üreticiler Google Fundo sayesinde; Chat + Photos (Sohbet + Fotoğraf)Meet and Greets (Buluşma ve Selamlaşma) veya Workshops (Çalışma Atölyeleri) olmak üzere 3 farklı modda görüntülü olarak etkinlik organize edebiliyor. Bu arada Google Fundo’nun içerik üreticilerin düzenlemiş olduğu etkinlikler için yine sanal olarak bilet satabilmesine de olanak sağladığını belirtelim.

Aynı zamanda Google Fundo kullanım açısından da son derece basit. Platformun Platformun ana sayfasında şu ifadeye yer verilmiş durumda:

Bir etkinlik seçersiniz, birkaç soruyu yanıtlarsınız, bilet satın alma işlemini tamamlarsınız ve artık hazırsınız. Fundo, etkinlik bağlantısını sağlayacak ve başlangıç ​​zamanına kadar hatırlatıcılar ve gerekirse teknik destek gönderecektir.

Bir başka rahatlık ise tamamen web tabanlı olması. Yani hiçbir ek yazılım indirmeye gerek kalmadan, direkt olarak web sitesi üzerinden Fundo’yu kullanabiliyorsunuz.


GOOGLE fUNDO


PAYLAŞ