Samsung'un Yeni Tableti Galaxy View 2 Görücüye Çıkıyor - Haberler - indir.com

Samsung'un Yeni Tableti Galaxy View 2 Görücüye Çıkıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-24 18:02:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Samsung’un uzun bir süredir yeni bir tablet modelini piyasaya sürmesi bekleniyordu. Son olarak Ekim 2015 tarihinde Galaxy View modeli sonrasında yeni serinin geleceği söylentileri ortaya çıkmıştı. Şimdi ise yeni Galaxy View 2 modeline ait bazı detaylar ve görseller meydana çıktı. Samsung’un bu yeni tabletinin 17.5 inçlik büyük bir ekrana sahip olacağı hakkında bazı söylentiler bulunuyordu. Şimdi ise 4 yıl gibi bir süre sonrasında serinin devamı niteliğindeki Galaxy View 2 tekrardan gün yüzüne çıktı. Model henüz resmi olarak tanıtılmış olmazken cihaza ait olduğu iddia edilen bazı görseller SamMobile tarafından yayınlandı.

Samsung Galaxy View 2 Geliyor

Huawei, Akıllı Telefon Pazarında Samsung'u YakaladıHuawei, Akıllı Telefon Pazarında Samsung'u Yakaladı

Baktığımız zaman modelin söylentiler gibi 17.5 inç boyutlu bir ekrana sahip olduğu gözüküyor. İşlemci gücü tarafında Exynos 7885 modele sahip bu cihazda 3 GB RAM bulunuyor. Ortaya çıkan görsellere göre modeli kasasına entegre olan bir stant özelliği bulunuyor. Arka yüzeyde daire biçiminde bir boşluğa sahip olan bu stant, bir kapak gibi ekranı koruyabiliyor. Ancak kapak ekranın üzerine kapatıldığı zaman ortadaki boşluğun ne işe yarayacağı henüz bilinmiyor.

Şuan için sadece sızıntılardan ibaret olan Samsung’un bu yeni tablet modeli ilk olarak AT-T operatörlere özel olarak üretilecek. Daha sonra ise ABD dışı ülke pazarlarında satışa çıkıp çıkmayacağı belirsizliğini koruyor. Bakalım Samsung kullanıcılarının merakla beklediği güçlü bu tablet modeli gelecek mi göreceğiz.


Samsung Şimdi de Üçe Katlanabilir Telefon Üzerinde ÇalışıyorSamsung Şimdi de Üçe Katlanabilir Telefon Üzerinde Çalışıyor
Samsung Galaxy S10 Serisinde Pil Yüzdesi Nasıl Açılır?Samsung Galaxy S10 Serisinde Pil Yüzdesi Nasıl Açılır?

PAYLAŞ