Samsung'un yeni orta seviye tabletine dair detaylar ortaya çıktı! - Haberler - indir.com

Samsung'un yeni orta seviye tabletine dair detaylar ortaya çıktı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-17 23:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Samsung şirketi 2019 yılının ilk çeyreğinde yeni bir tablet piyasaya sürecek. Henüz tam bir bilgi alamadağımız Samsung'un yeni orta seviye tabletine dair detaylar ortaya çıktı!

Samsung'un yeni orta seviye tabletine dair detaylar ortaya çıktı!

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, orta seviye bir tablet üzerinde çalışıyor. Galaxy Tab A serisine katılacağı düşünülen bu tabletin SM-P205 kodunu taşıyacağı söyleniyor. Samsung yeni tabletini 25 Şubat 2019 tarihinde başlayıp yaklaşık olarak 4 gün sürecek olan Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtmayı planlıyor. Galaxy Tab A ailesinin yeni üyesi olacak olan SM-P205; 10.5 inçlik 1200x1920 çözünürlüğünde bir ekrana sahip olacak. Ayrıca bu ekran LCD olacak. Tablet gücünü Snapdragon 400 işlemcisinden alacak. Cihazın ön tarafında 5MP çözünürlüğünde selfie kamerası bulunurken arka tarafında ise 8MP çözünürlüğe sahip arka kamera bulunacak.

Samsung Galaxy S10 Dikkat Çekici Yenilikle GeliyorSamsung Galaxy S10 Dikkat Çekici Yenilikle Geliyor

Samsung Galaxy S10 Ekran Deliği Daha Küçük Olacak

Depolama kısmına gelecek olursak Samsung'un yeni tableti, 32 GB depolama alanı sunarken, 3 GB RAM'i de içerisinde barındıracak. Samsung Galaxy Tab A serisinin yeni üyesi olacak olan bu tablet, siyah ve gri renk seçenekleri ile karşımıza gelebilir. 


Samsung Apple'la dalga geçerken Galaxy A8s ile kulak girişine veda ettiSamsung Apple'la dalga geçerken Galaxy A8s ile kulak girişine veda etti
Samsung Rize, şirketin yeni telefon serisi olabilir mi?Samsung Rize, şirketin yeni telefon serisi olabilir mi?
Samsung, Notebook 9 Pen artık 15 inç olacakSamsung, Notebook 9 Pen artık 15 inç olacak

PAYLAŞ