Samsung'un Yeni Modelde V Tasarımlı Çentik Görebiliriz - Haberler - indir.com

Samsung'un Yeni Modelde V Tasarımlı Çentik Görebiliriz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-08 15:48:43
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney  Koreli telefon üreticisi Samsung, geçtiğimiz akşam katlanabilir telefon modeline dair bir video paylaşarak bir hayli heyecanlandırmıştı. Şirketin 2019’da sunması beklenilen bu modeli sonrasında Galaxy S10 ailesine yönelik yenilikler de bir hayli merak ediliyor. Yeni nesil Galaxy S10 ve Galaxy S10 Plus modelleri üzerinde çalışmalar sürerken şirketin çentikli ekran tasarımına bu modelleri ile beraber geçiş yapması bekleniyor. Gelen yeni iddialara göre Samsung’un daha farklı bir yapıda çentik tasarımı tercih etmesi bekleniyor. Galaxy S9 ve Note 9 modellerinde ile çentikli anlayışı kabul etmeyen şirket yeni nesil modelleri ile beraber çentikli panelleri kullanmaya başlayabilir.

Yeni Nesil V Çentikli Tasarım Geliyor

Samsung Galaxy S10, Dokuz Renk Seçeneği İle Karşımıza ÇıkacakSamsung Galaxy S10, Dokuz Renk Seçeneği İle Karşımıza Çıkacak

Infinity-V ve Infinity-U olarak isimlendirilmesi beklenilen bu yeni iki ekran tasarımı tıpkı küçük su damlası çentiklerine benzer bir yapıya sahip olacak. Bu noktada iki model arasındaki ayırt edici nokta ise çentiğin şekli olacak. Baktığımız zaman Infinity-U olan tasarımlı modelde ekran üzerinde U şekli gibi bir çentik bulunacak. Aynı şekilde Infinity-V tasarım panelinde ise V biçimine sahip bir çentik şeklini göreceğiz. Diğer noktalar ve özellikler ile ise her iki modelde aynı biçimde olması bekleniyor. İnce çerçevelere sahip olacak yeni modeller bu noktada yuvarlatılmış köşelere sahip olacak.

Samsung’un bu yeni ekran panellerinin ne zaman pazara gireceği bilinmezken, önümüzdeki yılın amiral gemisi olacak olan Galaxy S10 ile beraber Infinity-O adlı bir tasarımın kullanılması bekleniyor. Çentik yerine sadece su damlası boyutunda bir tasarıma sahip olacak bu modellerde ön kameranın ise cihaz köşesinde bir delikli tasarım şeklinde yer alması bekleniyor. Güney Koreli şirket Samsung’un bakalım katlanabilir yapıya sahip modelleri haricinde sunacağı farklı çentik alanlı Galaxy S10 ailesi ne gibi bir deneyim sunacak göreceğiz.


İşte Çerçevesiz Ekranlı Galaxy S10 Konseptiİşte Çerçevesiz Ekranlı Galaxy S10 Konsepti
Büyüleyici Tasarıma Sahip Galaxy S10 Konsept VideosuBüyüleyici Tasarıma Sahip Galaxy S10 Konsept Videosu

PAYLAŞ