Samsung'un yeni kablosuz kulaklığının tanıtım görseli paylaşıldı - Haberler - indir.com

Samsung'un yeni kablosuz kulaklığının tanıtım görseli paylaşıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-08 12:00:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

WinFuture isimli bir internet sitesi Samsung’un yeni kablosuz kulaklığının ilk görselini yayınladı. Paylaşılan bu görsel Galaxy Buds olarak teknoloji pzarına girmesi beklenilen kulaklığın Samsung Galaxy S10 ile kablosuz bir şekilde şarj edebileceğini bizlere göstermiş oluyor.

Daha önceden bu kulaklık hakkında paylaşılan raporlarda Samsung Galaxy S10’un “PowerShare” olarak adlandırılan bir teknoloji ile kablosuz şarj desteğine sahip cihazları şarj edebileceği yönünde pek çok haber sitelerde yayınlanmıştı. Yayınlanan bu görsel ise bu iddiaları bir şekilde doğrulamış oluyor. Akıllı telefon pazarının devleri arasında yer alan Samsung, 20 Şubat tarihinde tanıtacağı kablosuz kulaklık hakkında pek fazla bilgi şu an için bilinmiyor. Amiral gemisi telefon Infinity O ekran tasarımının dışında bir de kulaklık girişi ile beraber geleceği konusunda hem fikiriz.

Samsung Galaxy S10 ve S10+ Çalışırken GözüktüSamsung Galaxy S10 ve S10+ Çalışırken Gözüktü

S10+, iPhone XS Max’ten daha pahalı olacak

Modelin en üstünde konumlandırılması beklenen S10+ varyantının 5G desteği ve 1 TB depolama alanına sahip olacağı ise diğer bildiğimiz bilgiler arasında yerini alıyor. Tüm bunlarla beraber Apple’ın akıllı telefon pazarında en pahalı telefonu olan iPhone XS Max’ten daha pahalı bir şekilde kullanıcıları ile kucaklaşabilir. Akıllı telefon pazarının liderleri arasında olan Samsung’un yeni ürünlerini tanıtacağı Unpacked etkinliği 20 Şubat tarihinde gerçekleşecek. O tarihe kadar firma çok fazla bilgi vermeyecek. Bizlerde öğrendiğimiz bütün bilgileri sizlerle paylaşmak için hazır halde bekliyor olacağız. Bakalım firma tanıtım gecesinde insanların beklentilerini karşılaya bilecek mi?


Samsung Galaxy S10 ile beraber tanıtılacak olan kablosuz kulaklık, Samsung Galaxy S10 ile beraber tanıtılacak olan kablosuz kulaklık, "Galaxy Buds" ile tanıştınız mı?
Samsung Galaxy S10 Plus sanıldığından daha ince olabilirSamsung Galaxy S10 Plus sanıldığından daha ince olabilir

PAYLAŞ