Samsung'un Yeni Galaxy Note 9 Versiyonu Gözüktü - Haberler - indir.com

Samsung'un Yeni Galaxy Note 9 Versiyonu Gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-05 14:12:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Samsung’un son amiral gemisi modellerinden olan Galaxy Note 9 serisi şuan için pazarda dört farklı renk seçeneğine sahip olarak satışta bulunuyor. Şimdi ise bu söz konusu cihaz serisinin yepyeni bir renk seçeneği olan beyaz versiyonu ortaya çıktı. 2018’in en iddialı ve önemli cihazlarından olan Samsung Galaxy Note 9 ailesini ülkemizde lavanta moru, gece siyahı ve okyanus mavisi olarak görmüştük. Yurt dışında bu renklere ek olarak bakır renk seçeneği ile de sunulan bu telefon için yakın zamanda yeni bir beyaz seçeneği daha gelebilir. Bu noktada ortaya çıkan görsellere göre sızıntının oldukça kaliteli ve gerçekçi olduğu gözüküyor.

Galaxy Note 9 Beyaz Renk Seçeneği

Samsung Türkiye, Galaxy Note 9'da İndirime GittiSamsung Türkiye, Galaxy Note 9'da İndirime Gitti

Oldukça şık bir yapıya sahip olan bu yeni beyaz renk seçeneği cihazı öne çıkaran bir hamle olarak gözüküyor. Şirketler modellerin çıkış tarihinden sonra yeni bir renk seçeneği sunarak dikkat çekmesi ile biliniyorlar. Bunu Apple tarafında ise Product Red serisi olarak kırmızı iPhone modellerinde görmüştük. Model beyaz renk seçeneği dışında herhangi bir fark barındırmayacak. Bu noktada Galaxy Note 9 ailesinin teknik özelliklerini hatırlayacak olursak cihazda Exynos 9810 ve Snapdragon 845 işlemci alternatifleri bulunuyor. 6 ve 8 GB RAM seçenekleri yer alan modelde 128 ve 512 GB’lık depolama birimleri bulunuyor.

Galaxy S9+’da olduğu gibi arka yüzeyde çift 12 megapiksellik kamerayı görüyoruz. Bu çift kamera geniş ve zoom lens olarak işlev görüyor. Cihazın ön yüzeyinde ise 8 megapiksel çözünürlüğe sahip F1.7 diyafram değerli kamera bulunuyor. Zaten var olan renk seçenekleri ile dikkat çeken cihaz bakalım beyaz renk versiyonu ile ilgi görecek mi. Yeni renk seçeneğinin ise ülkemizde satışta olup olmayacağı henüz bilinmiyor.


Galaxy Note 10 Ekran Boyutu İle ŞaşırtacakGalaxy Note 10 Ekran Boyutu İle Şaşırtacak
Güncel Galaxy Note 9 Satış RakamlarıGüncel Galaxy Note 9 Satış Rakamları

PAYLAŞ