Samsung'un yeni cihazı Galaxy J6+ özellikleri - Haberler - indir.com

Samsung'un yeni cihazı Galaxy J6+ özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-14 16:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Yılın başlarında teknoloji dünyasına Galaxy S9 ve S9+ modellerini sunan Samsung, ikinci bir amiral gemisi olarak Note 9'u tanıtmaya hazırlanıyor. Fakat şirketin, amiral gemilerinin yanı sıra, çıkarmayı planladığı farklı bir modeli daha bulunuyor. Bilindiği üzere Samsung S9 satışlarında beklediği başarıyı yakalayamadı ve bu nedenle kar oranında geçtiğimiz yıllara göre düşüş oldu. Umutlarını Note 9'a bağlayan şirket, bu iki modelin yanında bir de Galaxy J6+'ı piyasaya sürecek. Henüz, Galaxy J6+ hakkında hiçbir bilgi verilmiş değil fakat neredeyse her teknolojik ürün tanıtımından önce sızıntı bilgilerle gündeme geliyor. Samsung'un yen, cihazı Galaxy J6+ hakkında da ilk bilgiler ortaya çıktı.

Samsung Galaxy J6+ teknik özellikleri sızdırıldı

Son günlerde isminden gelecek yıl çıkacak olan S10 ve Ağustos ayında tanıtılacak Note 9 ile söz ettiren Samsung, amiral gemileri dışında telefonlar da tasarlıyor. Onlardan bir tanesi olan Galaxy J6+ hakkında ilk bilgiler sızdırıldı. Sızdırılan bilgilere bakılırsa Galaxy J6+'ın sahip olacağı teknik özellikler şöyle;

Ekran özellikleri anlamında değerlendirirsek, cihazın ekran boyutu 5,6 inç olacak. 1480×720 piksel çözünürlüğe sahip olan, Super AMOLED bir ekranın bulunması bekleniyor. J6 modelinde işlemcide Exynos 7870 kullanan şirketi Galaxy J6+'ta snapdragon 450'yi tercih etmiş. J6+'ın ön tarafından tek kamera yer alacak. Ön ve arka kamerada LED flaşa yer verilecek. Dikkat çeken noktalardan bir tanesi, cihazın pil gücü oluyor. Galaxy J6+'ın 4.530 mAh pil kapasitesine sahip olacağı söyleniyor ki bu da Galaxy Note 9 için tahmin edilenden bile fazla. Son olarak cihazın Micro SD desteğinin de bulunacağı söyleniyor.





PAYLAŞ