Samsung'un Yeni Bir Galaxy Watch Modeli Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Samsung'un Yeni Bir Galaxy Watch Modeli Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-31 19:46:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli şirket Samsung’un akıllı telefon pazarında olduğu gibi akıllı saat pazarında da sıkı bir rekabeti bulunuyor. Özellikle Apple’ın Series Watch 4 modeli ile beraber duyurmuş olduğu yeni teknolojiler sonrasında Samsung nasıl bir hamle yapacak merakla bekleniyor. Şimdi ise markanın yeni bir akıllı saat modeli üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Geçtiğimiz haftalarda gözükenlere göre Samsung’un Pulse kod adına sahip yeni bir model geliştirdiği düşünülüyordu. Yazılım versiyon numarası R500XXE0ARL5 olan bu saatin Galaxy Watch haricinde bir Galaxy Sport olarak gelmesi düşünülüyor. Samsung’un spor özellikleri ağırlıklı olan bir model tanıtması beklenirken modele dair görsellerin olduğu iddia edilen bazı içerikler OnLeaks tarafından paylaşıldı. Modelin tasarımından da anlaşılacağı üzere bu modelin bir spor akıllı saati olduğu gözüküyor.

Yeni Galaxy Watch Serisi Hakkında Detaylar

Apple Watch Diyabet Riskine Karşı İpuçları SunuyorApple Watch Diyabet Riskine Karşı İpuçları Sunuyor

Gündelik kullanım için de oldukça şık gözüken bu yeni Galaxy Watch modelinin sızıntılara göre 4 GB depolama ile gelmesi bekleniyor. Şirketin diğer akıllı saat modellerinde olduğu gibi model WearOS değil Tizen işletim sistemine sahip olacak. Samsung Gear Sport olarak adlandırılması düşünülen modelde ise 1.2 inçlik bir ekran göreceğiz. Dijital Bixby desteğine de sahip olacak olan saatin dört farklı renk seçeneği ile karşımıza çıkması bekleniyor. Yeşil, roze altın, gümüş ve siyah olarak görebiliriz. Bu modelin ise resmi olarak Galaxy S10 ailesi ile beraber MWC 2019’da gözler önüne çıkması bekleniyor.

Apple Watch 4 mü Watch 3 mü Alınmalı?

Şirketin son modeli olan Galaxy Watch cihazında 1.3 inç AMOLED bir ekran görmüştük. 60 binden fazla kadrana sahip olan bu cihazın 7 günlük bir pil ömrü bulunurken döndürülebilir çerçeve ile kontrol sağlanması yer alıyordu. Su geçirmez özelliğe sahip model ile nabız ve birçok ölçümde gerçekleştirilebiliyor.  


Apple Watch'ı, iPod'a dönüştürebilen aksesuarApple Watch'ı, iPod'a dönüştürebilen aksesuar
Yeni Galaxy Watch'dan İlk BilgilerYeni Galaxy Watch'dan İlk Bilgiler
Apple Watch, EKG Özelliği ABD'de Aktif OlduApple Watch, EKG Özelliği ABD'de Aktif Oldu

PAYLAŞ